Final application date

27 May, 2020

Company

Syntronic

Contact

Josefine Bergqvist

jobexa@syntronic.com

Får du ofta höra att dina idéer är fantastiska, men att det är för tidigt att testa dem? Hos Syntronic existerar inte begreppet ”för tidigt”. Ligger du också steget före? Vi söker nu en erfaren mjukvaruutvecklare som vill sudda ut gränserna för vad som är tekniskt möjligt.

 

Vill du växa i en internationell miljö med likasinnade? Då vill vi att du blir vår kollega. Som senior mjukvaruutvecklare hos Syntronic kommer du få unika möjligheter att utveckla morgondagens produkter och system.

 

Du som ansöker ska ha den gedigna erfarenheten och kunskapen som krävs för att lösa komplexa problem. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Arbetet innebär också kontakt med kunder, där du blir en nyckelperson för det tekniska samarbetet.

 

Som senior mjukvaruutvecklare hos oss kommer du bland annat att:

– Använda dina erfarenheter för att utveckla mjukvaruarkitekturer och robusta applikationer/plattformar,

– Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder,

– Vara delaktig i alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning, som till exempel kravanalys, system-, arkitektur- och mjukvarudesign, programmering, testning, verifikation och simulering.

 

Vi söker dig som:

– Är högskole- eller civilingenjör inom mjukvaruutveckling eller motsvarande,

– Har mycket goda programmeringskunskaper inom C, C++ eller Python,

– Har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter,

– Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och drivna medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: https://www.syntronic.com/uppdatering-kring-covid-19-for-vara-kandidater/

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/.