Final application date

17 April, 2020

Company

Syntronic

Contact

Josefine Bergqvist, rekryterare

jobexa@syntronic.com

Nu söker vi Seniora mjukvaruutvecklare som vill utmana gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vill du fortsätta växa I en internationell miljö tillsammans med likasinnade kollegor? Då är det kanske just dig vi söker.

Som Senior mjukvaruutvecklare hos Syntronic får du arbeta med spännande projekt i teknikens framkant. Med din gedigna erfarenhet har du kunskap om att lösa komplexa problem och kommer att få fortsätta utvecklas med dina likasinnade kollegor. Arbetet innebär också en hel del kontakt med kunder, där du blir en nyckelperson för deras tekniska förståelse.

Som Senior mjukvaruutvecklare hos oss kommer du bland annat att:

  • Använda dina erfarenheter för att utveckla mjukvaruarkitekturer och robusta applikationer/plattformar
  • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunde
  • Vara delaktiga I alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning så som kravanalys, system-, arkitektur- och mjukvarudesign, programmering, testning, verifikation och simulering.

Vi söker sig som:

  • Är högskole- eller civilingenjör inom mjukvaruutveckling eller motsvarande
  • Har mycket goda programmeringskunskaper inom C, C++ eller Python
  • Har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kommunicerar på svenska och engelska I tal och skrift.

 

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.