Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Gillar du samspelet mellan människa, teknik och affär? Ser du möjligheter där andra ser problem? Vill du driva förändring, inte bara på idéstadiet utan även se att lösningar implementeras och ger effekt? Vi söker dig som har en bakgrund som managementkonsult, vill göra skillnad och söker en värderingsstyrd arbetsplats.

 Din roll som Managementkonsult

Genom att jobba med digitalisering och förändringsledning på ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, energi, försvar och samhällsbyggnad. Vår leverans slutar inte vid en Powerpoint; med uppbackning av över 2000 teknikkonsulterkan vi driva förändring på riktigt.

Nu vill vi välkomna dig till vårt team. Du kommer driva och delta i strategiska förändrings- och utvecklingsprojekt för våra kunder. Kundportföljen består av välkända industribolag, samhällskritiska myndigheter och kärnan av svensk försvarsindustri. Vi tar avstamp i vår vision, ”Technology with a purpose” och kombinerar den med ett starkt affärsmannaskap, visionärt tänkande och en förståelse för den förändringsresa som krävs för att göra våra kunder ledande inom sina respektive branscher.

Rollen är fritt utformad där du kommer få stora möjligheter att påverka inriktning baserat på din förmåga att skapa affärer, dina erfarenheter och dina intressen. I rollen får du arbeta med personer i såväl ledningsgrupper som från verksamheten. Vi är en ung del av Combitech och det finns en stor möjlighet att hjälpa till att bygga upp vår verksamhet vad gäller struktur, innehåll och kompetens.

Vem är du?

Vi söker dig med 8-40 års arbetslivserfarenhet, varav en betydande del som managementkonsult eller motsvarande. Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning, dokumenterad erfarenhet av att identifiera affärer och affärsmöjligheter, samt paketera och sälja dem. Du har vana av att leverera större affärer och förändringsprojekt.

Som person är du lyhörd, analytisk, nyfiken och har en god förmåga att kommunicera. Du är ofta den som får saker att hända. Du är en lagspelare som kan ta egna initiativ och ansvara för egna leveranser. Meriterande för rollen är ett stort och aktivt nätverk, erfarenhet av olika typer av affärsmodeller och/eller erfarenhet från agila eller designbaserade metoder.

Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett gäng med höga ambitioner i en varm kultur som inte bara värdesätter, utan också praktiserar, en öppen och värderingsstyrd arbetsmiljö. Är du i ett skede i livet där du vill göra skillnad, samtidigt som du vill få en möjlighet till balans mellan arbete, familj och fritid är du välkommen – hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.

 Kom och gör skillnad

 Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!