Final application date

15 October, 2020

Company

Cambio

Contact

Henrik Lönndahl, Development Manager

henrik.lonndahl@cambio.se

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!

Din roll och teamet

Du kommer att tillhöra ett produktteam och ingå i vår Analytics-avdelning som arbetar med olika former av dataanalys. Vi gör komplex information lättillgänglig och lättförståelig för olika roller inom vården. Teamet jobbar både med nyutveckling och support av existerande lösningar

  • COSMIC Intelligence – vår rapporteringsdatabas med möjlighet att följa upp, rapportera och analysera all tillgänglig information i COSMIC
  • COSMIC Insight – ett analysverktyg som gör det möjligt för användare att direkt i COSMIC ställa enkla eller komplexa frågor, baserade på vårdrelaterad data.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att arbeta med de databaser där all vårdinformation finns samlad, göra den tillgänglig för vårdpersonalen och bidra till vår satsning inom AI och machine learning. Det kommer även finnas möjlighet att vara med ute i vården och intervjua användare för att få förståelse för deras behov.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Dessutom har vi mycket trevligt tillsammans.

Om Dig

Troligen är du en nyfiken och analytisk person som gillar att gräva i komplexa databaser och tycker att det är roligt att hitta lösningar på komplexa problem. Du gillar att jobba tillsammans med andra, att ta intryck från vad de gör och att sprida dina kunskaper. Du drivs av att göra vardagen enklare för andra, och du tycker säkert att vårdfrågor är viktiga.

Krav:

  •  5+ års arbetslivserfarenhet inom SQL- och databasutveckling i komplexa system.
  • Erfarenhet av T-SQL.
  • Akademisk examen på högskolenivå eller högre.
  • God kommunikativ förmåga på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen.

Meriterande:

  • Erfarenhet inom vård och/eller vård-IT.
  • Erfarenhet av Business Intelligence eller Data Warehouse
  • Vana vid att jobba agilt.

 

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Placeringsort: Linköping, men vi tar även emot ansökningar från kandidater som är baserade i Stockholm men har möjlighet att pendla till Linköping 2 dagar/vecka.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!