Final application date

16 January, 2022

Company

Entiros

Contact

Sofia Bäckhed

sofia.backhed@entiros.se

0735176027

Vi söker nu en Senior Account Manager som vill vara med på Entiros tillväxtresa! Vi tror att du är en duktig Account Manager idag och vill ta nästa steg i din karriär. Du blir del av en platt organisation och blir en viktig spelare i vår tillväxt framåt. Om du är en person som drivs av att nå nya höjder med en förmåga att pusha dig själv kanske du är vår nästa kollega. Följ med oss på vår framgångsresa!

Varför du kommer trivas @ Entiros 
Entiros finns till för att möjliggöra öppenhet och för att organisera världens applikationsnätverk. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla hela integrationsindustrin. Det gör vi genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden. För att åstadkomma detta tillhandahåller vi inte bara integrationsstrategi i världsklass, drift & support, utan också en unik programvara för datavisualisering. Att jobba på Entiros betyder att du kommer att bli bäst, du kommer att vara lycklig och du kommer att växa.

Var med på vår resa mot en öppnare värld
Som Senior Account Manager på Entiros är ditt uppdrag att bygga upp en kundbas, som du sedan blir ansvarig för. Detta gör du via försäljning av integrationstjänster och vår SaaS-tjänst som hjälper våra kunder att nå en fullt integrerad verksamhet, där data flödar mellan system, människor och organisationer. Vi tror att prospektering, genomförande av säljmöten och omvärldsbevakning kommer bli en de en del av ditt vardagliga arbete men hur du bygger upp din kundbas, är vi nyfikna på att höra från dig. Sammanfattningsvis planerar du själv dina dagar utifrån de mål som satts upp, som ett eget företag i företaget. Du blir en viktig del i vår säljstrategi framåt och har möjlighet att påverka från start.

Till din hjälp har du en hel verksamhet med lika höga ambitioner som du – att gasa mot nya höjder! Du tillhör vårt säljteam där det finns gott om coachningningsmöjligheter och härliga kollegor.. Du samarbetar också tätt ihop med vårt marknadsteam för att hitta nya kreativa sätt att hitta kunder. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att du ska lyckas i din nya roll som Account Manager!

Här är vad vi söker i vår nästa kollega
För att lyckas, men också trivas i rollen är det viktigt att du är en person som förstår vad försäljning handlar om – på riktigt. Det tror vi att du gör genom att ha jobbat 2-3 år som Account Manager eller liknande, som nu vill ta ta nästa kliv i din karriär. Våra förväntningar är att du bygger basen själv med fria händer inom ramen av en beprövad struktur och coaching för att lyckas. Du har landat i att försäljning är din väg att gå, och vill nu ta nästa steg.

Har du eftergymnasial utbildning inom Sales eller IT/teknik är det meriterande, men inte ett krav. Viktigast av allt är att du är rätt person. Vi tror att vår nästa säljkollega har en hög ambitionsnivå och drivs av mål och aktivitet. Att slänga dig ut i nya situationer och visa dig orädd, är inte en utmaning för dig. Då du ansvarar för dina konton framåt, ser vi att du är ansvarstagande och en fena på att bygga långsiktiga relationer.

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/1-2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så se till att skicka in dina ansökan omgående. Vi välkomnar ansökningar via vårt rekryteringssystem, och tar inte emot ansökningar via mail.

Har du frågor gällande rollen, vänligen kontakta Yavar Saiady (Sales Manager) på Yavar.saiady@entiros.se. Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen eller Entiros, vänligen kontakta Sofia Bäckhed (Talent Acquisition Specialist) på Sofia.backhed@entiros.se.

Lönemodell: Fast lön & provision