Final application date

16 January, 2022

Company

Entiros

Contact

Sofia Bäckhed

sofia.backhed@entiros.se

0735176027

Efter 11 år som marknadsledande inom systemintegration behöver Entiros skala upp. Nu söker vi dig som drivs av hög aktivitetet, höga mål och vill vara med på en tillväxtresa som vår nästa Sales Representative. Låter det som du? Häng då med på vår framgångsresa!

Varför du kommer trivas @ Entiros
Entiros finns till för att möjliggöra öppenhet och för att organisera världens applikationsnätverk. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla hela integrationsindustrin. Det gör vi genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden. För att åstadkomma detta tillhandahåller vi inte bara integrationsstrategi i världsklass, drift & support, utan också en unik programvara för datavisualisering. Att jobba på Entiros betyder att du kommer att bli bäst, du kommer att vara lycklig och du kommer att växa.

Var med på vår resa mot en öppnare värld
Som Sales Representative arbetar du med att sälja vår SaaS-produkt Starlify, som visualiserar och organiserar företags applikationsnätverk. Produkten är nytänkande och innovativ, en game changer för framtidens digitala företag. Detta gör du genom att söka nya kundkontakter, genomföra cold calls, demos och genomförande av säljmöten där du får skapa magi. Efter att du landat i din affär, lämnar du över till vår Customer Success Manager där ni tillsammans fortsätter utveckla samarbetet. Du ansvarar själv för dina dagar och hur du ska nå uppsatta mål, och det är därför viktigt att du är självgående med förmåga att hålla tempot uppe. Till din hjälp har du en hel verksamhet med lika höga ambitioner som du – att gasa och nya höjder!

Du tillhör vårt säljteam där det finns gott om coachningsmöjligheter och härliga kollegor. Du samarbetar också tätt ihop med vårt marknadsteam för att hitta nya kreativa sätt att hitta kunder. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att du ska lyckas i din nya roll som Sales Representative.

Här är vad vi söker i vår nästa kollega
För att lyckas, men också trivas i rollen tror vi att du har en hög ambitionsnivå och vet att varje action du tar, leder till resultat. Du trivs helt enkelt med högt tempo och att höga mål. Troligtvis har du jobbat ditt första år med försäljning och har en känsla för nykundsbearbetning, snabba avslut och sist men inte minst – du vet vad som ger resultat i en försäljningsroll. Du trivs med utmaningar och är öppen för att prova nya saker. Detta tror vi är det hemliga receptet för att lyckas med rollen som Sales Representative på Entiros!

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/1-2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så se till att skicka in dina ansökan omgående. Vi välkomnar ansökningar via vårt rekryteringssystem, och tar inte emot ansökningar via mail.

Har du frågor gällande rollen, vänligen kontakta Yavar Saiady (Sales Manager) på Yavar.saiady@entiros.se. Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen eller Entiros, vänligen kontakta Sofia Bäckhed (Talent Acquisition Specialist) på Sofia.backhed@entiros.se.

Lönemodell: Fast lön & provision