Final application date

7 January, 2023

Company

Entiros

Har du erfarenhet som högpresterande säljare inom tech, IT och komplex lösningsförsäljning? Vill du ta ditt första eller nästa steg inom ledarskap och säljledning? Vill du dessutom kombinera ledarskap, coaching och säljledning med egen försäljning? Entiros vill nu utöka och stärka sitt säljteam och söker en Sales Manager som vill vara med och leda den fortsatta tillväxtresan!

OM ROLLEN

Som Sales Manager kommer du ha ansvaret för Entiros växande säljteam, där både budget och personalansvar ingår. Bolagets kundererbjudande är en kombination av marknadsledande integrationstjänster samt en unik SaaS-produkt. Rollen innebär att du får jobba med, samt leda säljteamet i komplex lösningsförsäljning mot spännande internationella företag, idag i Sverige men i framtiden även globalt när vi går mot en internationalisering.

Det är viktigt att du tidigare har verkat i mer komplexa kunddialoger där flera beslutsfattare är involverade i beslutsprocessen. Du är bekväm att bygga starka relationer internt samt externt med exempelvis VD:s, IT-chefer och CTO:s. Säljarbetet på Entiros är en team effort, så du kommer inte bara leda säljteamet utan även operativt jobba nära VD, produktchefer och marknadsteam. Det finns en stor prestigelöshet i organisationen i att involveras i affärer.

Som Sales Manager är det viktigt att du är framåtlutad och tar ansvar för resultaten. Du äger säljfunktionen, vilket innebär att du förväntas ta initiativ, våga påverka och fatta beslut men också ställa krav för att kunna leverera på uppsatta mål. Att med trygghet utifrån kunskap och erfarenhet underbygga de strategiska beslut som behöver fattas i rollen är viktigt. Som Sales Manager blir du också en naturlig del i Entiros ledningsgrupp.

En viktig del som Sales Manager är att även själv jobba operativt med teknisk försäljning och leda genom exempel. Genom att själv delta i säljaktiviteter och driva affärer framåt föregår du med ett gott exempel och har ett deltagande ledarskap.

OM ENTIROS

Entiros finns till för att möjliggöra öppenhet och för att organisera världens applikationsnätverk. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla integrationsbranschen genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden. För att åstadkomma detta erbjuder vi inte bara expertkunskap inom integrationsstrategi, drift och support – utan även en unik SaaS-tjänst för datavisualisering.

VEM ÄR DU

Vi tror att du har längre erfarenhet av försäljning på ett produkt- eller tjänsteföretag, troligen inom tech för att ha den tekniska förståelsen och tryggheten som krävs i rollen. Du är en relationsmänniska som drivs av och gillar att skapa långsiktiga relationer både med kund och internt i organisationen.

Har du tidigare erfarenhet av att leda ett säljteam är det mycket meriterande, men tidigare ledar- och personalansvar är inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper för att ta dig an rollen.

I ditt ledarskap är du ansvarstagande, tydlig och kommunikativ. Du är även lyhörd och entusiasmerande, och att motivera och coacha dina medarbetare är en självklar del i arbetet. Samt att möjliggöra personlig utveckling för alla i teamet.

Som sökande ser vi att du är driven, målinriktad och lösningsfokuserad, men också flexibel och har en stor anpassningsförmåga. Entiros är i en scaleup-fas med sin integrationstjänst och i en startup-fas i sin SaaS-produkt, vilket innebär att saker förändras och ibland gäller det att snabbt anpassa sig efter nya förutsättningar.

VI ERBJUDER DIG

Entiros är ett tillväxtbolag med spetskompetens där du får möjligheten att vara med och påverka och bidra i en fortsatt bolagsresa. Du får även vara en del av och bidra till den laganda som erbjuds i en mindre organisation (idag ca 35 anställda).

PRAKTISK INFORMATION

Upplägg: Entiros samarbetar med A-hub i denna rekrytering och du kommer bli anställd av Entiros. Entiros önskemål är att inledande frågor hanteras av A-hub.

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till aktuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placering: Linköping, Göteborg eller Tranås. Entiros erbjuder Hybridarbete.