Final application date

7 January, 2023

Company

Entiros

Har du erfarenhet av försäljning inom tech, IT och lösningsförsäljning med goda resultat? Vill du ta ditt nästa steg inom försäljning? Nu har du möjligheten att kombinera att sälja integrationslösningar med Saas-försäljning. Entiros vill nu utöka sitt säljteam ytterligare och söker ännu en Sales Executive som vill vara med och skapa den fortsatta tillväxtresan!

OM ROLLEN

Som Sales Executive får du möjlighet att bygga många spännande kundsamarbeten, där uppdraget även inkluderar att vidareutveckla både affär och relation till kund över tid. Bolagets kundererbjudande är en kombination av marknadsledande integrationstjänster och en unik SaaS-produkt. Rollen innebär att du får jobba med komplex lösningsförsäljning mot spännande internationella företag, idag i Sverige men i framtiden även globalt när vi går mot en internationalisering.

Det är viktigt att du tidigare har verkat i kunddialoger där flera beslutsfattare är involverade i beslutsprocessen. Du är bekväm med att bygga starka relationer med exempelvis VD:s, IT-chefer och CTO:s. Säljarbetet på Entiros är en team effort, där du kommer jobba nära övriga säljare, försäljningschef, VD, produktchefer och marknadsteam. Det finns en stor prestigelöshet i organisationen i att involveras i affärer.

Som Sales Executive är det viktigt att du är framåtlutad och tar ansvar för resultaten som du skapar. Det innebär att du förväntas ta initiativ, vågar påverka, involvera och driva på för att kunna leverera på uppsatta mål. Du är också trygg i din erfarenhet och kompetens för att underbygga det beslut som behöver fattas i rollen.

Den allra viktigaste delen i rollen som Sales Executive är att driva säljaktiviteter och affärer framåt och såklart nå avslut genom signerade kundavtal.

OM ENTIROS

Entiros finns till för att möjliggöra öppenhet och organisera världens applikationsnätverk. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla integrationsbranschen genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden. För att åstadkomma detta erbjuder vi inte bara expertkunskap inom integrationsstrategi, drift och support – utan även en unik SaaS-tjänst för datavisualisering.

VEM ÄR DU

Du har tidigare erfarenhet av försäljning inom IT, Tech eller andra komplexa lösningar, men det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper för att ta dig an rollen. Du är lyhörd och gillar att skapa långsiktiga relationer både med kund och internt i organisationen. Vi ser att du är driven, målinriktad och lösningsfokuserad, men också flexibel och har en stor anpassningsförmåga. Entiros är i en scaleup-fas med sin integrationstjänst och i en startup-fas med sin SaaS-produkt, vilket innebär att saker förändras och ibland gäller det att snabbt anpassa sig efter nya förutsättningar. Du kommunicerar på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

ENTIROS ERBJUDER DIG

Entiros är ett tillväxtbolag med spetskompetens där du får möjligheten att vara med och bidra som en nyckelspelare i Entiros fortsatta bolagsresa. Du får även vara en del av den laganda som erbjuds i en mindre organisation (idag ca 35 anställda).

PRAKTISK INFORMATION

Upplägg: Entiros samarbetar med A-hub i denna rekrytering och du kommer bli anställd av Entiros. Entiros önskemål är att inledande frågor hanteras av A-hub.

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till aktuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placering: Linköping, Göteborg eller Tranås. Entiros erbjuder Hybridarbete.