Final application date

14 August, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill driva enheten inom teknisk dokumentation i Linköping framåt. Detta tror vi görs genom att utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker efter?

Din roll som resultat- eller konsultenhetschef

Vi söker nu en enhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Linköping. Vi söker dig som anser att det roligaste man kan arbeta med är att utveckla sina medarbetare och sina affärsrelationer! Du kommer ansvara för en enhet som är i en expansiv fas.

Beroende på din bakgrund och tidigare erfarenheter, finns det möjligheter att anpassa rollen. Vill du kombinera chefsrollen med arbete i uppdrag?  Då spenderar du större delen av tiden som konsult i egna uppdrag mot interna eller externa kunder, samtidig som du har personalansvar för din grupp. I personalansvaret ingår bland annat gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning.

Önskar du fokusera mer på affärsmässiga relationer och resultat? Då ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten, vilket innefattar resultatansvar, affärsansvar, personalansvar, rekrytering samt försäljning och att hålla en nära kontakt med våra kunder. Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens och medarbetarnas utveckling.

Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer som sitter i Växjö, Jönköping, Karlskrona och Malmö.

Combitechs kunder finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga kontakter och kunder och framåt ser vi att digitaliseringen skapar nya möjligheter för oss. Detta innebär att kundkontakten och en nyfikenhet på teknik är en viktig del av ditt jobb.

Resor till kunder i regionen förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla enheten i nära relation till våra kunder.

Din utbildningsbakgrund är en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, gärna inom konsultverksamhet, och ett stort kontaktnät i regionen. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation.  Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en dynamisk verksamhet.

Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdagen. Välkommen till Combitech!
Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!