Final application date

30 October, 2023

Company

Combitech

På Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom utveckling av kritiska system, exempelvis säkerhetskritiska, verksamhetskritiska, eller kritiska för samhällsfunktioner. Vår satsning och fokusering avseende spetskompetens kring Systemsäkerhet och utveckling av Kritiska System har fallit mycket väl ut och nu söker vi en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef som vill leda och utveckla verksamheten till nästa nivå.

DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF

Som resultatenhetschef är du ytterst ansvarig för en del av verksamheten och därmed medarbetare, beläggning, rekrytering, affär, resultat, sälj, samt att hålla nära kontakt med kunder och partners. Du kommer tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet i stort men med ett specifikt ansvar för vår redan starka verksamhet inom Systemsäkerhet och Kritiska System. Den enhet du kommer att ansvara för är nystartad som en del av vår fokusering inom kompetensområdet. Initialt kommer enheten att bestå av mycket erfarna medarbetare med Safety Management och Verksamhetsutvecklingsprofil – med en uttalad ambition att verksamheten ska fortsätta utvecklas och växa!.

Rollen som resultatenhetschef är omväxlande  och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du har gedigen erfarenhet av arbete med utveckling av kritiska system, exempelvis Systems Engineering för kritiska tillämpningar samt relevanta standarder (såsom ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761, ISO13849) och deras tillämpningar i utvecklingsprojekt.

Du trivs i rollen som ledare och har du sedan tidigare haft personalansvar är detta mycket meriterande.

För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Vidare är du lyhörd och har ett coachande förhållningssätt. Vi ser att du brinner för ledarskapsfrågor där du vill vara med och utveckla verksamheten och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!