Final application date

19 March, 2023

Company

Unitalent

Nu söker vi en affärsutvecklare på heltid för att komplettera vårt befintliga team på Unitalent. Hos oss hittar du en arbetsplats med en stark teamkänsla och öppen företagskultur där du har möjlighet att sätta egen prägel på dina arbetsuppgifter.

Om rollen

Som affärsutvecklare hos Unitalent kommer du jobba i en varierad roll med stor möjlighet att själv påverka ditt arbete. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att jobba med relationen till våra kunder, både nya potentiella kunder och våra befintliga kunder. För att göra detta kommer du kontinuerligt finnas utanför kontorets gränser för att träffa potentiella kunder och identifiera affärsmöjligheter. Förutom att det är viktigt att du trivs i mötet med nya människor är en viktig del i arbetet att du har en förståelse för affärer och ser uppföljning och resultat som en naturlig del av ditt arbete. Om du dessutom har ett intresse för att jobba med kommunikation och sociala medier ser vi det som ett stort plus!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: 

  • Sälj och affärsutveckling i relation till nya kunder
  • Utveckla befintliga affärer och relationen till befintliga kunder
  • Delta på olika event för att representera Unitalent
  • Vara en viktig del i utvecklingen av Unitalent

Även om din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att arbeta med säljprocessen finns det stora utvecklingsmöjligheter i det lilla bolaget vilket möjliggör att du själv kommer kunna utveckla och forma tjänsten.

Om Unitalent

Unitalent är ett konsultföretag som arbetar med studenter och forskare från Linköpings universitet i en mängd olika uppdrag och inom olika områden. Vi vill hjälpa våra kunder med kreativa infallsvinklar och nya lösningar på sina utmaningar. Vi erbjuder därför företag och organisationer att komma i kontakt med drivna studenter och forskare med den senaste kunskapen från universitetet.

Vi är idag fyra personer som jobbar heltid på Unitalent i olika roller, men i det lilla bolaget är det viktigt att kunna hjälpa varandra där det behövs och jobba brett. Vi har också två konsulter som jobbar inhouse hos oss och mellan 50–100 konsulter som arbetar i olika typer av uppdrag varje månad.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som brinner för mötet med människor och att skapa nya relationer. Du trivs med att mingla och vara i fokus, du har inga problem med att prata inför små eller stora grupper. Vi tror att denna roll passar för dig som är nyfiken och vill utvecklas och lära dig nya saker, samtidigt som du är en doer som ser till att få saker att hända. Likaså värdesätter du ett nära samarbete med kollegor, både för att underlätta arbetet samt för att utvecklas och lära av varandra. Då Unitalent är ett mindre team ser vi att du värderar goda relationer med dina kollegor och gillar en arbetsplats med högt i tak och nära till skratt.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från arbete inom service och har god vana att bemöta människor och förstå deras behov. Då vi arbetar brett på Unitalent och har kunder inom många olika branscher ser vi det som positivt om du har kunskap och intresse inom flera olika områden. Unitalent är ett bolag som arbetar nära universitetet och erfarenhet av akademin ses som positivt. Det viktigaste är dock att du är öppen och vill lära dig! Om du har intresse för arbete med sociala medier och kommunikation är det meriterande, men inget krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats med stark lagkänsla där vi utmanar och lyfter varandra. Hos oss kommer du få möjlighet att jobba med kunder och uppdrag inom många olika områden och branscher. Du kommer bli en del av ett härligt team där vi hjälper varandra och gemensamt arbetar mot uppsatta mål.

_________________________________________

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Start: enligt överenskommelse. Gärna under våren 2023

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Arbetsgivare: Unitalent AB

Placeringsort: Teknikringen 7 i Linköping samt Laxholmstorget 3 i Norrköping.

Sista ansökan: 19 mars

Ansök redan idag då rekryteringen sker löpande, vilket innebär att om vi hittar en passande kandidat kan uppdraget komma att tillsättas även innan sista ansökningsdag.

_________________________________________

Frågor? Vid frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Viktoria Ringebrant, viktoria@unitalent.se

Om Unitalent

Unitalent är länken mellan studenter vid Linköpings universitet och näringslivet. Vi erbjuder studenter konsultuppdrag för att vid sidan av studierna skaffa sig erfarenheter och kunskap relevanta för framtida arbetsliv. Unitalent vänder sig till LiUs alla studenter och arbetar därmed med kunder inom olika branscher och kompetensområden.