Final application date

2 August, 2020

Vill du arbeta som Rekryterare i ett framgångsrikt och serviceinriktat företag? Är du en stjärna inom rekrytering som vill hjälpa oss på Releasy att hitta de allra bästa medarbetarna?

Då är detta en perfekt matchning!

Du kommer att ingå i Releasy Linköpings Rekrytering/onboardingteam där vi idag är 2 st medarbetare och där du rapporterar till Platschefen.

Dina arbetsuppgifter

  • I rollen som Rekryterare hos oss kommer du arbeta självständigt och hantera hela rekryteringsprocessen och onboarding av nya medarbetare till kontoret i Linköping. Detta innebär bland annat att fastställa kravprofiler, skriva och publicera annonser, genomföra telefon/fysiska intervjuer, ta bakgrundskontroller, digitala referenstagningar samt avtalsskrivning.
  • Delaktighet i mässor/event eller liknande evenemang förekommer också – allt för att vi ska hitta de bästa medarbetarna och kunna fortsätta ge service i världsklass.
  • Följa onboardingprocessen och se till att alla nya medarbetare får en så bra start som möjligt hos oss.
  • Nära samarbete med ledarna i Linköping och med HR-teamet.
  • Du tar egna initiativ kring förbättringar och utveckling av nuvarande processer.

Din profil

  • Relevant utbildning inom Personalvetenskap/HR eller liknande
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete med rekrytering
  • Erfarenhet av arbete med rekryteringsverktyg är meriterande (exempelvis Workbuster och Refapp)
  • Van att jobba i högt tempo och mot uppsatta mål
  • Tar egna initiativ och har en serviceinriktad inställning

För att lyckas i tjänsten gäller det att du är ansvarstagande och driver ditt eget arbete strukturerat med en hög servicenivå. Du känner dig trygg med att ta egna beslut och att arbeta självständigt. Arbetet ställer höga krav på prestigelöshet och professionalism varför stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Med tanke på att arbetet innefattar mycket människokontakt, behöver du även ha en fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med både kandidater och befintlig personal.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas!

Vi erbjuder en mycket trevlig arbetsmiljö med en stark teamkänsla, samt möjligheter att påverka och utveckla dina egna arbetsrutiner! Du får vara med på en spännande resa då vi hela tiden växer och befinner oss i en framtidsbransch. Här tror vi på individerna och väljer därför att satsa på våra medarbetare. Friskvårdsbidrag och andra förmåner erbjuds.

Arbetstider

Mån-fre 08:00 – 17:00. Vid behov kan arbetstiderna variera.

Lön och anställningsgrad

Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.

Tillsvidareanställning 100%, med 6-månaders provanställning.

Ansökan och tillsättningsdatum

Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande från och med augusti. Start efter överenskommelse.

Vid frågor kontakta Platschef: Anna-Lena Karlsson, anna-lena.karlsson@releasy.se

Observera att du eventuellt kommer att genomgå en bakgrundskontroll under rekryteringsprocessens gång. Innan en bakgrundskontroll görs kommer vi att informera dig om dess omfattning och syfte.

 

Varmt välkommen med din ansökan!