Final application date

31 May, 2022

Company

UCS One Economy

Vill du jobba i ett framåtlutat företag som befinner sig mitt i hjärtat av ekonomi & lönebranschen? Vill du jobba med tjänster som engagerar tiotusentals människor varje dag men framför allt: Är DU vår nästa stjärna?

Om tjänsten

Du arbetar dagligen med försäljning och en stor del av din tid kommer du därför att tillbringa ute hos dina kunder för att presentera och sälja in våra marknadsledande koncept. Ditt primära fokus kommer vara outsourcing- och interimlösningar av ekonomi- och lönetjänster.  Du arbetar med att bearbeta både nya och befintliga kunder – med målet att skapa fler möjligheter och affärer men framför allt: starka kundrelationer!

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi vill jobba med människor som kan uppnå det exceptionella, är kreativa problemlösare och som vill vara med och se till att bolaget fortsätter att vara i framkant i vår bransch och vi vill självklart att du delar vår syn!

Du har några års erfarenhet från uppsökande försäljning inom B2B med goda resultat. Om du har en eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av interim/outsourcing-lösningar och gärna med inriktning mot ekonomi. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav med B-körkort. Du kan obehindrat uttrycka dig i både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person brinner du för att skapa och utveckla goda affärsrelationer. Du är initiativtagande och har en positiv inställning med stor egen drivkraft. Du har lätt för att samarbeta och att kommunicera samt trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Vi erbjuder

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Du kommer att få en gedigen on-boarding inom våra olika affärsområden och i rollen som helhet. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och ser gärna att du växer i denna roll tillsammans med oss!
✓ Start: Efter överenskommelse
✓ Omfattning: Heltid
✓ Lön: Fast månadslön+bonus
✓ Huvudsaklig placeringsort är på vårt moderna och nyrenoverade kontor i Norrköping.

Kontakt

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! För information om rekryteringsprocessen, kontakta philip.malm@ucsone.se, 0708123763.

Är du vår nästa stjärna som vill vara med på vår satsning in i framtiden – i så fall välkommen med din ansökan!