Final application date

31 May, 2022

Company

UCS One Economy

Vi ser en ökad efterfrågan av våra systemtjänster och utökar vårt team med en ny systemkonsult som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Har du en utbildning inom ekonomi och minst ett par års arbetslivserfarenhet, och vill jobba på ett företag i en helt ny roll där du har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder

  • En spännande ny tjänst där du blir nyckeln till vår fortsatta framgång hos våra kunder med ett av marknadens mest uppskattade affärssystem.
  • En gedigen introduktion där du initieras med hjälp av vårt trainee-program med ambition att på sikt bli en fullfjädrad systemkonsult
  • En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
  • En vardag där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Om tjänsten

Som systemkonsult blir du en nyckelspelare för implementation av affärssystemet visma.net i våra kundprojekt som sträcker sig över flera olika branscher. Du kommer arbeta i team där ni tillsammans lägger grunden för våra kunders fortsatta framgång inom digitalisering och effektivisering av deras verksamhet.
På UCS One Economy team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Som systemkonsult kommer du att ingå i vårt systemteam som idag består av sex drivna och engagerade konsulter som tillsammans arbetar mot affärsområdets gemensamma mål.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på vårt moderna och nyrenoverande kontor i Linköping. 6 månaders provanställning tillämpas. Planerad start är senast den 22/8.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad redovisningskonsult med ett par års arbetslivserfarenhet och har ett stort intresse av system. Du kan obehindrat uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en anpassningsbar, noggrann och driven med stor servicekänsla. Du uppskattar kundrelationer och drivs av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar för effektiva arbetssätt. Givetvis har du nära till skratt och trivs med ett nära samarbete med dina kollegor.

Om UCS One Economy

UCS One Economy är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper både stora och små företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi är bredare i vår kompetens än många andra ekonomibyråer och erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem. Vi strävar efter att göra arbetet lättare för företag och försöker ständigt hitta digitala lösningar som bidrar till detta. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Linköping och Norrköping.
Vi är ett företag som drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Våra kunder sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, så hos oss finns stor möjlighet att som medarbetare få jobba mot olika typer av företag. Vår bredd på kunder och uppdrag gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan våra olika affärsområden.
På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden förtroende, hållbarhet, engagemang, samarbete, mod och framåtanda. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För information om rekryteringsprocessen, kontakta philip.malm@ucsone.se, 0708123763