Final application date

22 March, 2023

Company

A-Hub

VARFÖR A-HUB?

A-hub öppnade i Linköping för drygt ett år sedan och har sedan dess haft en spännande och utvecklande tid som möjliggjort att vi vuxit både som personer och som företag. Under uppstarten har vi inlett flertalet stora kundsamarbeten, anställt över 20 konsulter samt genom direktrekrytering bidragit till att kandidater fått möjligheten att ta sig an nya utmaningar och växa i karriären hos våra kunder.

Vi har över 30 års gemensam erfarenhet från branschen och arbetsmarknaden i Östergötland. Tillsammans har vi haft modet att anta utmaningar med tilltro och samtidigt levererat med mycket goda resultat.

Vi är ett team som kantas av vår egen unika kultur av öppenhjärtlig omtanke, glädje och särskiljande kompetens. Vi är ett gäng som vågar utmana, både varandra och valda sanningar. Vi tror också att det är just det som tilltalar dig – att våga det andra räds och se styrkan i varje individs kraft! På bilden nedan syns hela vårt härliga interna team bestående av Daniel Andersson, Sebastian Dejler, Cecilia Lindström, Love Fransson och Jesper Friström.

Bild till annons .jpg

A-hub Östergötland är en del av A-hub Group som består av sju lokala hubbar runt om i Sverige. På A-hub arbetar vi med långsiktiga relationer med kandidater, konsulter och kunder. Det är därför vi är så starka lokalt. Med god marknadskännedom, relationer som går way back och som inte sällan började i ena änden av rekryteringsprocessen, för att i slutändan hamna på den andra. Ena dagen en kandidat – nästa dag en kund som önskar stöd inom kompetensförsörjning!

Vår framgång och vårt välmående är djupt förankrat i hur vi lyckas som bolag. Därför är Human First inte bara en av våra tre värderingar, det är den första av dessa tre. Vi vet att det inte är timmarna du spenderar på kontoret som gör skillnad. Det är vad vi gör med vår tid och att vi lämnar tid över till reflektion, avkoppling och återhämtning. Så växer man som människa, så vill vi växa.

Vi vet också att vi och vår bransch måste utvecklas, helt sonika för att världen förändras ständigt. Där kommer vår andra värdering Adapt to Change in. Vår omvärldsbevakning och vilja att ständigt hänga med (kanske springa först) är en stark drivkraft i vår verksamhet.

Challenge Everything – vår tredje värdering! Vi utmanar traditionella processer, tillvägagångssätt och metoder. Hur når vi optimalt resultat på kortast tid? Kasta upp dina idéer i luften, på ett eller annat sätt kommer vi att marinera dem. Våga och vinn!

Nu när du läst detta, känner du igen dig? Vill du också vara med och påverka, inte bara vårt företag utan en hel bransch? Att du brinner (ursäkta klyschan) för människor, affärer, relationer och utveckling tar vi för givet!

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

I rollen som Recruitment & Consultant Manager kommer du att arbeta med såväl rekryteringar som konsultlösningar. Om du har tidigare erfarenhet ser vi gärna att du tar med dig din kunskap för att att påverka hur vi på A-hub ska jobba framöver. Alla initiativ och bidrag välkomnas. Är du mindre erfaren kommer du få möjlighet att växa in i din roll med stöd från kollegor.

Det här är en fri roll med möjlighet att verka brett samtidigt ska du arbetar med rekrytering och relationer till konsulter, kandidater och kunder.

Följande är en stor del av din vardag:

 • Kandidatkontakt, både uppsökande (search) samt via annonseringskanaler. Kanske än mer via det nätverk du själv vårdar.
 • Personalansvar för de konsulter du rekryterar till våra kunder och en del av befintliga konsulter som du kommer överta när du har kommit igång i rollen.
 • Rekrytering av nya medarbetare till både vår konsultverksamhet och till våra kunders verksamhet.
 • Merförsäljning på befintliga kunder.

Till din hjälp har du några av de mest erfarna personerna i branschen och de mest innovativa och avancerade tekniska systemen för att underlätta och förstärka ditt arbete. 

Love har rollen som Recruitment & Consultant Manager idag!

IMG_2558 (kopia).jpg

“Det bästa med min roll är att den är fartfylld och varierande! Jag får möta människor varje dag; kandidater, kunder och konsulter, och ständigt skifta perspektiv. Dessutom trivs jag väldigt bra med all HR som ingår i rollen. Jag får hela tiden lära mig nya saker och utvecklas i min yrkesroll!”

VEM ÄR DU OCH VAD HAR DU MED DIG?

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Vid sidan av det tror vi att du har:

 • En akademisk utbildning som grund för vidare utveckling
 • Någon form av tidigare erfarenhet av ledarskap av konsulter samt rekrytering, främst inom tjänstemannasidan
 • Vi pratar både engelska och svenska i vårt arbete, så det är viktigt att du känner dig bekväm i båda språken (verbalt och skriftligt)
 • B-körkort

OCH TILL DET VIKTIGASTE, DU ÄR…

 • Relationsbyggande med ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer.
 • Initiativtagande. Om något kan förbättras eller ska åstadkommas så ser du till att det händer!
 • Målorienterad med en riktig vinnarskalle som vill tillhöra det bästa teamet!
 • Självorganiserande och strukturerad.
 • Sist men inte minst så är du ödmjuk. Du vet vad du kan, men också vad du både vill och behöver utvecklas inom!

Låter detta som en resa du vill vara med på och stämmer vårt tappra försök att beskriva en dag på A-hub in på vad du vill syssla med? Tveka inte att höra av dig eller ännu hellre, skicka in din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Linköping

Lön: Fast månadslön samt provisionsbaserad lön samt möjlighet till delägarskap.

Urvalsarbete: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om du är intresserad och känner dig träffad uppmanar vi dig att söka omgående.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår rekryteringsplattform.