Final application date

10 April, 2022

Company

Vreta Kluster AB

Contact

Susanne Öman

susanne.oman@skill.se

013-32 94 08

Vi erbjuder en omväxlande roll i en kreativ miljö. Vågar du ta för dig, tycker du om att ta stort ansvar och trivs du i ett högt tempo? Vi söker en serviceinriktad lagspelare med gästen i fokus!

Dina arbetsuppgifter

Du är den första personen våra besökare och hyresgäster möter, vilket ställer krav på en hög servicekänsla och en förmåga att få alla att känna sig välkomna. Du är vår länk mellan våra hyresgäster och vår hyresvärd Sankt Kors. Klusterfikat är en viktig mötesplats för oss och du är den som ser till att det varje förmiddag finns kaffe och närproducerat fika till alla som arbetar i huset.

I rollen ansvarar du för att våra lokaler är trivsamma och välkomnande. Du ser till att konferensrummen är i det skick och utrustade på det sätt våra gäster förväntar sig. Du tar emot konferensbokningar, beställer mat och fika, servar med det praktiska som dukning, servering och disk. I ditt ansvarsområde ligger all administration knuten till konferenserna, från offerthantering till fakturering. Viss administration kring inkommande fakturor förekommer.

Den ena dagen är inte den andra lik så du måste vara beredd på att ta vissa saker på uppstuds.

Din profil

Dina personliga egenskaper kommer att vara dina viktigaste verktyg. Du är en serviceinriktad, social och smidig person som har lätt att förhålla dig till alla typer av människor. Du har sinne för ordning och reda och ser en utmaning i att lösa de oförutsedda problem som uppkommer med ett leende.

Vi tror du har minst en gymnasieutbildning gärna med inriktning mot service, ekonomi eller administration. Du har några års erfarenhet gärna inom exempelvis hotell, konferens eller reception. Har du ett intresse för eller erfarenhet från den gröna näringen eller ett intresse för livsmedel och matproduktion är det meriterande.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort och egen bil är ett krav.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.