Final application date

20 September, 2021

Company

Unitalent

Contact

Emilia Lord

emilia@unitalent.se

Nu söker vi en projektledare för ett vikariat (med möjlighet till förlängning). Hos oss hittar du en arbetsplats med en stark teamkänsla och öppen företagskultur där du har möjlighet att sätta en egen prägel på dina arbetsuppgifter.

 

Om Unitalent

Unitalent förmedlar tjänster baserade på kompetens från forskare och studenter vid Linköpings universitet. Vi erbjuder näringslivet att ta del av den kompetens och forskning som finns på universitetet genom skräddarsydda konsultuppdrag som anpassas efter kundens behov. Därmed erbjuder Unitalent studenter vid LiU extrajobb vid sidan av studierna för att skaffa sig erfarenheter och kunskap relevanta för framtida arbetsliv. Samtidigt får även forskare chansen att förmedla sin kunskap och forskning till näringslivet. Unitalent vänder sig till LiUs alla studenter samt forskare och arbetar därmed med kunder inom olika branscher och kompetensområden.

 

Om rollen

Rollen som projektledare hos Unitalent är bred och vi ser att du som söker trivs med stor variation i arbetet. Hos oss får du jobba med allt från innovativa startups till industriföretag. Grunden i tjänsten är som projektledare, men i det lilla bolaget finns också stora utvecklingsmöjligheter som öppnar upp det för dig att utveckla och forma tjänsten. Vi ser det som positivt om du har kunskaper och intresse inom olika områden.

Dina uppgifter kommer bland annat innebära att:

  • Driva projekt i olika storlekar inom olika områden
  • Följa upp och vidareutveckla Unitalents processer
  • Kontakt med nya, nuvarande och tidigare kunder
  • Leda och stötta våra konsulter i deras arbete

Vi ser positivt på om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är van med att arbeta systematiskt och står stadigt även under perioder med högre tryck.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som skulle beskriva dig själv som driven, nyfiken och engagerad. Vi tror att du som söker är van vid och uppskattar att arbeta på ett strukturerat sätt, men samtidigt kan vara flexibel i din yrkesroll. Du trivs i rollen som generalist och att vara den som håller ihop projekten på ett organiserat sätt. Du trivs även med att arbeta med människor och kundnöjdhet är viktigt för dig. Med ett bra driv och en förmåga att se helheten får du saker att hända, därför passar du hos oss.

Tidigare erfarenhet av projektledning är meriterande.

Som en del av ett mindre team ser vi att du värderar nära relationer till dina kollegor och gillar en arbetsplats med högt till tak och nära till skratt.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en arbetsplats med flexibilitet, utmaningar och en stark lagkänsla. Hos oss kommer du som projektledare få möjlighet att jobba med spännande projekt inom olika områden och branscher. Du får i din roll möjlighet till varierande arbetsuppgifter samt möjlighet att sätta din prägel på ditt arbete.

Vi värdesätter varandras kompetenser och erfarenheter vilket gör att vi har ett starkt samarbete i bolaget. Hos oss kommer du bli en del av ett team som stöttar varandra och gemensamt arbetar mot uppsatta mål.

Nu erbjuder vi dig möjligheten att vara med och utveckla både bolaget och dig själv, häng med på resan!

Rekrytering sker löpande!

 

Omfattning: 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Placeringsort: Linköping/Norrköping