Final application date

17 March, 2020

Company

Syntronic

Contact

Josefine Bergqvist, rekryterare

jobexa@syntronic.com

Vi söker en driven och nyfiken projektledare inom mjukvara!

Som teknisk projektledare hos oss får du arbeta med många olika typer av uppdrag inom världsomspännande produktutveckling. Du kommer att vara en nyckelperson som leder team på 2-15 motiverade och drivna medarbetare mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst.

 

Arbetsuppgifter

 • Skapa och följa upp projektplaner
 • Leda och fördela arbetet
 • Driva igenom beslut
 • Göra val av teknik
 • Säkra kvalitén
 • Avrapportera till projektbeställaren
 • Skapa och följa upp projektbudgetar
 • Medverka vid införsäljning av nya kundprojekt.

 

Du kommer att arbeta och utvecklas i en internationell miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor inom elektronik- och hårdvaruutveckling. Du kommer att vara anställd på Syntronics kontor i Linköping.

 

Vem är du?

 • Högskoleingenjör eller civilingenjör
 • Du är bra på att kommunicera på både engelska och svenska
 • Minst 3 års erfarenhet av mjukvarubaserade projektledningsuppdrag gärna inom en teknikintensiv bransch.

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss behöver du ha en förmåga att motivera och driva arbetet framåt. Som person är du positiv, strukturerad, målmedveten, och förtroendeingivande. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med projektmedlemmar såväl som kunder.

 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

 

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan via vår webb redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 17 mars.

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/. 

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 

Om företaget

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.