Final application date

31 January, 2020

Company

Combitech

Contact

Åsa Lindskog

+46 (470) 42252

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

DIN ROLL I COMBITECH

Som Projektledare inom signalskydd kommer du att arbeta i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning och testning. Arbetsuppgifterna varierar i uppdragen och innehåller ofta en kombination av de nämnda områdena.

I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete från ax till limpa. Som en av våra tekniska projektledare är du inte ensam utan fungerar mer som spindeln i nätet. Dina medarbetare i uppdragen är kollegor med såväl djup specialistkunskap som lång kunderfarenhet.

Uppdragen kommer primärt ha verk, myndigheter och försvarsindustri inom totalförsvaret som slutkunder. Teknikområden kan vara allt från specialframtagna högsäkerhets-VPN till system för säker mobilkommunikation eller system för kortautentisering. Kunderna inom detta område är kompetenta och erfarna med både organisation och processer för att driva IT-säkerhetsutveckling.

DIN KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi söker både seniora och juniora profiler med erfarenhet eller stort intresse för informationssäkerhet. Vi ser gärna att du har projektledarerfarenhet, gärna med tidigare erfarenhet av informationssäkerhet och konsultverksamhet.

Du har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Värdefullt är om du har erfarenhet inom något av följande områden; systemdesign och systemintegration, nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet, kravhantering och kravhanteringsverktyg, IT-säkerhetsarkitektur, teknisk dokumentation, kryptoteknik, signalskydd eller produktutveckling.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och är noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation.

Placeringsort är främst Arboga, Linköping, Helsingborg eller Växjö men även andra orter där Combitech finns kan vara aktuella.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.