Final application date

30 March, 2023

Company

Syntronic

Just nu letar vi på Linköpingskontoret efter fler motiverade medarbetare, speciellt en relationsbyggande och kommunikativ Projektledare inom mjukvara som driver ett av våra kunders spännande projekt.

Som Projektledare inom mjukvara ges du möjlighet att:

 • Arbeta mot extern kund i ett spännande och utmanande projekt
 • Se helheten och prioritera arbetet utifrån övergripande mål och strategier
 • Skapa och följa upp projektplaner samt projektbudgetar
 • Leda och fördela arbetet samt etablera en god teamkänsla bland dina projektmedlemmar
 • Driva igenom beslut
 • Initiera och följa upp utvecklingen av projektet samt säkra dess kvalitet
 • Arbeta med fantastiska kollegor, kunder och underleverantörer
 • Växa i en framtidsbejakande organisation och utvecklas i en internationell miljö.

Vi söker en Projektledare inom mjukvara som:

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom datavetenskap, industriell ekonomi eller liknande
 • Har minst 3 års erfarenhet av mjukvarubaserade projektledningsuppdrag, gärna inom en teknikintensiv bransch
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som Projektledare inom mjukvara tror vi att du som person är stresstålig, har ett kommunikativt arbetssätt och är en relationsbyggare som tycker om att ha många bollar i luften. Du motiveras av utvecklande projekt, att få en grupp att fungera, leverera och utvecklas samt av en stark kundkontakt och kundnöjdhet.

Vidare ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och ödmjuk inför din roll och din egen kompetens. Du har även en förståelse för hur viktigt ett fungerande samarbete är samt att du har förmågan att kunna stötta och ge energi till dina projektmedlemmar. Att slutföra ditt arbete enligt plan och förväntningar ser du som självklart.

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 30 mars. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.