Final application date

16 February, 2020

Company

Combitech

Contact

Jan Sellerberg

+46 (10) 2155779

På Combitech vill vi att du i din vardag ska göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE

Är du intresserad av projektledning, teamledning eller koordinering? Är du dessutom intresserad av teknik och IT? Då är du den vi söker!

Hos oss på Combitech arbetar du som konsult nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Du kommer ingå i ett team av kollegor som tillsammans bidrar till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att växa genom att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig med en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mot IT, teknik eller projektledning. Vi värdesätter intresse för ledarskap och utveckling samt ny teknik. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktigare än antal år av erfarenhet. Vi söker dig som vill göra skillnad och har lätt för att samarbeta och hjälpa till där det behövs. Du utmanas av uppgifter där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov.

Som person är du positiv, nyfiken, energifull och flexibel. Du tycker om och har erfarenhet av att leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD!

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling med balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är en naturlig del i din utveckling. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar till ytterligare utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E.