Final application date

11 September, 2021

Company

Sectra

Contact

Anna Olsén, Deployment Manager

Anna.Olsen@sectra.com

0736559995

Jobbeskrivning

Projektledare till Sectra Sverige

Vill du jobba med drivna och engagerade kollegor med målsättningen att skapa ett tryggare och friskare samhälle? För dig som tycker projektledning är intressant och vill jobba på ett företag som faktiskt gör skillnad i vårt samhälle så har vi nu en spännande tjänst hos oss att söka.

På Sectra erbjuder vi dig chansen att ha kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor som alltid har något på gång, samtidigt som du får lägga din arbetstid på att bidra till förbättrad vård på våra kunders sjukhus runtom i världen. Du är omgiven av hjälpsamma och kompetenta kollegor som stöttar dig och du får en mentor som ser till att du kommer in i din nya roll. Du blir en del av en mycket social och sammansvetsad leveransavdelning med bra gruppkänsla och mycket skratt. Förutom att ha kul på jobbet så drivs alla av att göra ett bra jobb.

Som projektledare på Sectra ansvarar du för att, tillsammans med ditt team, leverera mot uppsatta mål. Att säkerställa våra kunders förväntningar och se till att vi lever upp till dessa och att vi verkligen levererar nytta till våra användare. Du levererar med stolthet och agerar alltid med vetskapen om att det i slutändan är vårdpersonal på våra sjukhus som bedömer om våra system gjort nytta eller ej. I grova drag ansvarar du för att:

 • Styra projekt mot uppsatta mål.
 • Säkerställa projektets omfattning, leveranser och milstolpar.
 • Kommunicera och hantera kunders förväntningar på projekt- och intressentnivå.
 • Definiera projektuppgifter och resursbehov.

 

Kvalifikationer

För denna roll krävs följande: 

 • En master- eller kandidatutbildning inom relevant område.
 • Behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift
 • Du har ett intresse av IT system
 • Arbetserfarenhet inom IT projektledning i en kommersiell miljö

Utöver detta har vi på Sectra en väldigt stark tro om att vilja och förmåga är de centrala delarna för en individs potential. Allt annat kan man lära sig. Vi tror framför allt att du har ett affärsmässigt tänk, en god sociala och kommunikativ förmåga och ett kundorienterat förhållningssätt.

Det är såklart till stor fördel om du dessutom: 

 • Har erfarenhet från sjukvården
 • Erfarenhet och/eller teknisk kunskap inom IT
 • Har erfarenhet eller kompetens av Prince2, ITIL, Agila metoder.

Värt att nämna är även att intressen utöver studier/arbete, såsom sport, ledarskap, musik, ridning, sång eller något annat som får dig att sticka ut är en stor fördel. Inte för rollen som projektledare kanske men för din roll som Sectrait. Vi är ett väldigt påhittig och kreativt gäng som värdesätter engagemang utanför jobbet så vi ser gärna att du kan bidra även till den delen av vår kultur.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.