Final application date

31 March, 2021

Company

Syncore

Contact

Stina Berg

stina.berg@syncore.se

013 465 79 26

Känner du dig redo för att uppgradera? Vad sägs om att jobba i professionella team med kundernas svåraste utmaningar inom inbyggd produktutveckling?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning – gärna med en tidigare erfarenhet som utvecklare.

Som projektledare på Syncore Technologies får du möjlighet att växa i en kreativ miljö och pröva dina förmågor i spännande projekt med olika teknologier. Du kommer leda mindre projektteam i utveckling av kompletta system innehållande elektronik, mjukvara, kapsling och produktionssättning. En bred teknisk kompetens är viktig då du kommer vara involverad i allt från problemlösning till dialogen med våra kunder. Då vi har en bred kundbas inom flera olika marknadssegment och applikationer kommer även projektens karaktär variera – från strukturerade aerospace- och functional safety-projekt till innovationsprojekt.

Syncore på 15 sekunder

Syncore Technologies grundades år 2000 och är idag ett teknikutvecklingsbolag med 40-tal anställda som fokuserar på inbyggda system – från idé till färdig produkt. Våra kunder finns inom branscher som till exempel flyg, fordon, försvar och konsument, och vi erbjuder spetskompetens inom bland annat funktionssäkerhet, industriella kontrollsystem och avancerade mätsystem. Som projektledare kommer du att arbeta med mindre team med projektets alla delar. Alla projekt bedrivs i våra egna lokaler i Mjärdevi Science Park. Bland våra kunder finns både mindre, lokala företag såväl som marknadsledande utländska bolag.

 

Det är insidan som räknas

Din kompetens är viktig såklart, men lika mycket värdesätter vi engagemang, intresse och inre drivkraft. Vår kultur präglas av samarbete, kreativitet och prestigelöshet, och vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetare känner att de trivs, utmanas och utvecklas. Syncore är förmodligen enda företaget i världen som har en Trivselambassad. Varför? Det ska vara kul och givande att gå till jobbet!

 

Är du den vi söker?

Ring Stina Berg på 013 465 79 26 eller mejla din presentation och CV till stina.berg@syncore.se

 

Möt några av våra anställda

Hur är det att jobba hos oss?
Det bästa och mest ärliga svaret får du från våra anställda. Därför har vi intervjuat några av dem. Här hittar du historierna om vilka de är, vad de gör och hur de kom hit. Läs mer