Final application date

12 May, 2024

Company

Mabema

På Mabema strävar vi efter att ligga i framkant av innovation och utveckling. För att stärka vårt team ytterligare söker vi nu en Projektledare för våra projekt inom framför allt robotguidning och kvalitetsinspektion. Som Projektledare hos oss på Mabema kommer du att ha en central och dynamisk roll. Du kommer att hantera flera projekt samtidigt och spelar en nyckelroll i att se till att projektens mål uppfylls och att kundens förväntningar möts med högsta möjliga standard. Du blir huvudkontakten för våra kunder, ansvarig för projektplanering, uppföljning och ser till att leveranser, projektaktiviteter och resurser är väl koordinerade.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har en eftergymnasial teknisk utbildning
  • Har B-körkort
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Är social och har gott ordningssinne

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och tror att din förmåga att vara ansvarstagande, drivande och organiserad kommer att vara avgörande för din framgång i denna roll. Vi ser även att du har ett starkt tekniskt intresse och förmågan att förstå och kommunicera komplexa tekniska koncept. Denna roll är för dig som vill utvecklas inom projektledning, oavsett om du befinner dig i början av din karriär, är mer erfaren eller någonstans däremellan.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka ditt CV och personliga brev till career@mabema.se, märk mailet med ”Projektledare”. Vi behandlar ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig!

Om Mabema

Vår historia började under tidigt 2000-tal i den svenska kärnkrafts- och fordonsindustrin där vi tidigt lärde oss att leverera högkvalitativa visionsystem till kunder med höga krav. Mer än 20 år senare analyserar vi över 300 miljoner bilder varje dag i avancerade applikationer hos de ledande globala tillverkarna i svensk industri.

Vi drivs av samarbete och arbetar lösningsorienterat för att skapa tekniskt innovativa produkter baserade på kamerateknik, bildbehandling och AI som ökar våra industrikunders lönsamhet, hållbarhet, produktivitet och kvalitet.