Final application date

15 August, 2023

Company

Wematter

Är du redo för en ny utmaning som process- och materialutvecklare? Vill du jobba i ett globalt företag, världsledande inom AM (Additive Manufacturing), där du får möjlighet att utvecklas? Värdesätter du att ha roligt på jobbet? Vill du vara med på en spännande resa där du lär dig nya saker varje dag?

Har du svarat ja på ovanstående frågor är det här rätt tjänst för dig!

Roll och arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av Wematters team som jobbar med materialutveckling, 3D-skrivarens inre processer samt slutlig kvalitet av utskrifter. Du kommer vara processavdelningens länk mellan produktion, service samt marknaden för att Wematters produkter ska hålla högsta kvalitet. I rollen som processutvecklare kommer du även jobba med bolagets utveckling av nya material samt forskningsprojekt. Om du är en person med stort driv, gillar att arbeta metodiskt och trivs med mycket ansvar är rollen perfekt för dig!

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

 • Vara delaktig i utvecklings- samt forskningsprojekt
 • Utvärdera och införa nya material från labbmiljö till slutliga utskrifter
 • Bedriva testning av befintliga material
 • Utveckla bolagets metoder samt instruktioner gällande avancerade injusteringar av våra produkter
 • Stödja säljavdelningen vid avancerade kundprojekt
 • Utföra avancerad felsökning samt kalibrering av produkter
Wematter Gravity 2022.jpg

Wematter Gravity (SLS 3D-skrivare) 

Din bakgrund

 • Relevant akademisk utbildning
 • Ett stort intresse av forskning och innovation
 • Kan arbeta systematiskt och strukturerat
 • Du har god samarbetsförmåga och har enkelt för att kommunicera
 • Du gillar att ha ordning och reda

Vårt erbjudande

På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

Vårt team präglas av prestigelöshet och ett gott samarbete där vi löser våra uppgifter tillsammans. Arbetet sker i en miljö som främjar såväl karriären som den personliga utvecklingen. Vi värnar om att vara en arbetsplats där gemenskap, stimulerande arbetsuppgifter och trivsel står högt i kurs.

Om företaget

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

Hos oss är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare. Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss. Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Övrigt

Upplägg: Anställning direkt hos Wematter. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad på Wematters huvudkontor i Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.