Final application date

4 March, 2021

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och förra året placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!  

 Din roll och teamet 

 

Brinner du för prestanda och kvalitet och vill du använda dina kunskaper för att bidra till en bättre vård och omsorg? Vårt plattformsteam inom Webutveckling söker nu 3 nya kollegor som vill vara med och skapa en ”state of the art” plattform!

I Plattformsteamet inom Webbutveckling arbetar vi med Scrum och Kanban och använder bland annat Angular, TypeScript och NPM för att bygga en webb-baserad plattform som används av resten av vår utvecklingsorganisation. Som en del i att skapa den bästa web plattformen, så arbetar vi även med byggsystemen, tooling och kringliggande infrastruktur. En annan viktig del av vårt arbete är att arbeta med mjukare delar såsom expertsupport till applikationsteamen, sprida kunskap, hålla utbildningar samt vara early adopters och föregångare i förändringar.

Den här tjänsten passar såväl den erfarna utvecklaren som dig som är i början av din karriär. Vi värnar om din potential och ger dig rätt förutsättningar för att utvecklas inom det du är bra på.

Så här beskriver en teammedlem teamet efter att ha jobbat i 3 veckor:

Min uppfattning är att jag kommit in i ett effektivt och sammansvetsat team. Det märks att många har jobbat länge ihop. Högt tempo. Mina kollegor verkar också genuint intresserade av det de gör. De är lätta att ha att göra med och tar sig tid att förklara om man har frågor, vilket gör det relativt enkelt att komma in som ny.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio.

Om Dig

Vi söker dig som brinner för programmering men även har ett intresse av UX och att hjälpa andra. Du vill jobba i en miljö med fokus på teamet och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen åt våra applikationsutvecklare så att de har bästa möjliga förutsättningar att skapa grymma kundupplevelser. Du vill vara med och sprida best practice och vara en förebild för hur man utvecklar bra produkter.

Krav:

För den här tjänsten välkomnar vi ansökningar från kandidater som är i början av karriären såväl som kandidater som arbetat flera år och vill ta ett nästa steg. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för plattformsutveckling och har erfarenhet inom nedanstående punkter:

  • Goda kunskaper i HTML5 och TypeScript
  • Erfarenhet av agil utveckling och agila metoder
  • Erfarenhet av testdriven utveckling
  • Förmåga och vilja att i en team-kontext estimera och planera utvecklingsarbetet
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • Högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande

Meriterande:

  • Kunskaper i Angular
  • Erfarenhet av att arbeta med plattformsutveckling

 

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Läs mer om oss här!