Final application date

29 February, 2024

Company

Combitech

Är du nyexad eller snart nyexad ingenjör och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i industrier med högteknologiska produkter? Sök till Combitech Graduate Program – en ambitiös utbildningssatsning under ditt första år hos oss!

DIN ROLL INOM PRODUKTIONSKVALITET I COMBITECH GRADUATE PROGRAM

Som konsult på Combitech och deltagare i Graduate-programmet får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar och arbetssätt åt våra kunder. Du varvar detta med kurser relaterade till din roll och till just dina ambitioner och mål. Vårt unika utvecklingsprogram har tagits fram i nära samarbete med vår kund och ger dig en individuellt anpassad raketstart på din karriär!

Konsultuppdragen innebär att i samverkan med olika funktioner arbeta för att utveckla, bereda och definiera kvalitetsprocesser i produktion, stödja produktionen vid kvalitetsavvikelser och driva förbättringsprojekt i olika forum. Du kommer att vara konsult på plats hos vår kund, där du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Combitech ger dig också tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig en möjlighet att, i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill t.ex. fördjupning inom rollen och på sikt eventuellt ledarskap eller projektledning.

Utvecklingsmöjligheterna inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Genom att börja din karriär som konsult hos oss på Combitech inom Combitech Graduate Programmet så skapar du dig de bästa möjligheterna för din framtid som vi gärna ser blir långsiktig hos oss. Vill du veta mer om programmet? Hör av dig till kontaktpersonerna eller kika in på www.combitech.se

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett stort engagemang för kvalitet i såväl produkt som process med klar examen nu eller planerad klar examen under 2024 från en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Industriell ekonomi, Maskinteknik eller motsvarande inriktning.

Meriterande är t ex kunskaper om kvalitetssystem, verktyg, standarder, Six Sigma och Lean produktion. Du behöver kunna förstå tekniska specifikationer, ritningar och kravdokument samt känna dig bekväm med att diskutera tekniska frågor och samordna experters utlåtanden till beslutsunderlag. Egna erfarenheter från tillverkande industri eller motsvarande är värdefullt.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person söker du förståelse för grundorsaker när du löser problem och trivs när du får bidra till förbättringar och ökad tydlighet. Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att samverka med andra för gemensam nytta. Vi tror att du har en relationsskapande personlighet och en trygghet i att kommunicera i tekniska frågor med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!