Final application date

25 February, 2024

Company

Combitech

Du har passion för ledarskap och teknik, stöttar andra omkring dig och leder dig själv och din omgivning framåt på ett positivt och långsiktigt hållbart sätt. Vi söker dig som har teknisk erfarenhet och ett stort engagemang som är intresserad och nyfiken på nya utmaningar.

VAD VI ERBJUDER

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schyssta förmåner.

Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, erfarenhetsutbyte, kurser och nätverk. Vi har kunder inom många olika branscher inom regionen med ett mångfacetterat behov av stöd inom ledande befattningar.

 

VAD ROLLEN INNEBÄR

I rollen som projektledande konsult på Combitech kommer du i ditt uppdrag att få variation i din vardag med olika uppgifter, där du till exempel arbetar med koordinering, projektledning eller verksamhetsutveckling. Du kommer att kunna arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom dina arbetsuppgifter och genom att tillsammans med dina kollegor lösa projektets/teamets tilldelade uppgifter.

Som konsult på Combitech är du anställd i en enhet där ditt ledarskap är i fokus och där erfarenheterna spänner från nyutexaminerade till erfarna. Du har sedan uppdrag ute hos kund eller i ett av våra interna team. Tiden i uppdrag styrs primärt av kundens behov och tiden med Combitech ägnar du åt att utvecklas både professionellt och som person. Beroende på din erfarenhetsnivå har vi olika typer av program för att stötta dig i din fortsatta resa.

Exempel på roller hos dina blivande kollegor är: Agil coach, projektkoodinator, förändringsledare, configuration management, business analyst och projektledare.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

VAD VI SÖKER

Vår högsta prioritet är att du vill fortsätta att utvecklas, både inom yrkesområdet och på det personliga planet. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga, är hjälpsam och vill driva arbetsuppgifter framåt. Genom att vara nyfiken på att lära dig av andra och samtidigt vara generös med din egen kunskap, kan vi tillsammans hjälpa våra kunder att vara framgångsrika och utvecklas.

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleexamen och erfarenhet från någon typ av ledande/koordinerande roll. Mångfald är en prioritet hos oss och vi ser varandras olikheter som styrkor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!