Final application date

14 February, 2024

Company

Combitech

Konsultenhetschef till Combitechs cyberdivision

Combitech söker dig som är intresserad av att axla en ledarposition inom en av våra konsultenheter. Vi söker dig som vill leda och vidareutveckla vår enhet som jobbar med att säkerställa Sveriges, ocFörsvarsmaktens, förmåga till säker kommunikation. Har du erfarenhet från cyberförsvar, informationssäkerhet och teknik och vill ta nästa steg i din karriär är du välkommen att söka till oss!

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF

Vi söker en konsultenhetschef inom signalskydd, IT-säkerhetsprodukter och IT-säkerhet. Enhetens uppdrag är att stödja våra kunder i deras arbete med att utveckla och anskaffa signalskydd- och IT-säkerhetssystem. Uppdragen är viktiga för Sveriges försvarsförmåga, fleråriga och ligger i teknikens framkant med höga krav på både säkerhet och sekretess.

Enheten består idag av ca 15 medarbetare med olika kompetenser som tex kravanalytiker, informationssäkerhetsspecialister, testare och projektkoordinatorer. Då efterfrågan inom området är stor räknar vi med att växa enheten under kommande år. Rollen kommer därmed innebära mycket fokus på tillväxt, rekrytering och att bygga verksamheten.

I chefsrollen ingår personal- och verksamhetsansvar och genom tät dialog med kund säkerställer du kvalité och kundnöjdhet i våra leveranser. Som konsultenhetschef ingår du i en ledningsgrupp där du, tillsammans med övriga konsultenhetschefer, arbetar tätt tillsammans med att utveckla affärer och verksamhet. Som ledningsgrupp arbetar vi mot gemensamma mål, är prestigelösa och når nya framgångar tillsammans som ett lag. får möjlighet att hålla dig uppdaterad genom egna konsultuppdrag hos någon av våra kunder.

 

Konsultenhetschefen är Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig roll genom att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta de rätta utmaningarna. I rollen förväntas du även hela tiden arbeta med att utveckla våra kundrelationer i strävan efter bästa leveransprecision – rätt konsult till rätt uppdrag. Du kommer ha en viktig roll och stor del i utvecklingen av ett växande område inom cyberförsvar, signalskydd och IT-säkerhet.

VEM ÄR DU?

​Du har i grunden en teknisk utbildning med flera års arbetslivserfarenhet av signalskydd och/eller IT-säkerhet, har du dessutom erfarenheter från konsultrollen är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, prestigelös, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utmana dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper. Vi tror att du engagerar dig för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla enheten, dina medarbetare och din personliga kompetens, framåt.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker efter sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

 På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!