Final application date

28 May, 2021

Company

Ictech

Contact

Niclas Kark

niclas.kark@Ictech.se

073-353 44 41.

Tillhör du regionens vassaste utvecklare och ser lösningar där andra  ser problem? Du kanske till och med blir upprymd av möjligheten att kunna påverka? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vi är nog rätt så ensamma om att ha vuxit som konsultföretag det senaste halvåret. Nu startar vi upp vårt första kontor utanför Göteborg och valet av ort har varit enkelt – teknikstaden Linköping.

Vad är Ictech för typ av bolag då?
Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat i Göteborg och har nu hunnit bli 85 medarbetare. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling och uppdragen utförs både på plats hos våra kunder och i våra egna lokaler.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär inte bara att du  får branschens kanske bästa villkor – du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. Vi är ett modernt företag helt enkelt!

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen.

Vem söker vi?
En typisk Ictechare räds inte svåra tekniska utmaningar och ser till att överträffa ställda förväntningar. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. Du är skicklig när det gäller programmering i .NET och C# och du har troligen en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen.