Final application date

2 October, 2021

Company

Sectra

Contact

Markus Holmgren, Group Manager

career@sectra.com

+46 (0)13 23 52 00 (Reception in Linköping)

Föreställ dig känslan av att berätta för dina nära och kära att du har världens bästa jobb. Där du bygger produkter som räddar liv och gör skillnad i samhället. Där din tekniska och analytiska förmåga passar perfekt för att lösa komplexa problem tillsammans med andra likasinnade. Världens bästa jobb kan bli din verklighet då vi söker utvecklare som vill ansluta till våra backendteam.

Vi vet att våra medarbetare är vad som gör oss unika. Sectra har 30 års erfarenhet av att skapa mjukvarulösningar inom medicinsk IT och våra utmärkelser för bäst kundnöjdhet 8 år i rad talar sitt tydliga språk – vi har både kunskapen och passionen för det vi gör.

Här på plats på vårt huvudkontor i Linköping kommer du, i tätt samarbete med dina teamkollegor, att ansvara för design, implementation och kvalitét vid utveckling av ny kod eller underhåll av befintlig kod för våra produkter. Ett ansvar som kräver den där unika kombinationen av kunskap och passion som är så viktig för oss.

Varesig du är ny i din yrkesroll eller mer erfaren och senior tilldelas du en mentor som kommer att stötta dig i din roll och guida dig in i Sectra. Dessutom får du möjlighet att förfina dina egna idéer var sjätte vecka då du själv får välja vad du vill göra under två dagar. Det gäller alla inom Sectras verksamheter. Kanske är din idé vårt nästa projekt? Det händer faktiskt ganska så ofta.

Vi sätter stort värde vid förtroende – vi litar på varandra och att de beslut vi tar är rätt. Därför är det viktigt att många besluts tas nära teamen eftersom det är där kunskapen finns. Det gör att du får möjlighet att påverka vad som händer.

Hos oss anställer vi efter vilja och förmåga att lära. Vi förväntar oss att du har en relevant utbildning på minst magisternivå och kan visa att du har lätt för att lära dig.  Vi ser gärna att du är engagerad, fokuserad och lojal person som ständigt vill utvecklas.

Det kommer att bli en rolig och utvecklande resa mot målet att ha världens bästa jobb där din personlighet och ditt arbete gör skillnad för samhället.

 

Vi ser gärna att du:

  • Har magister eller masterutbildning inom relevant utbildning
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Värderar humor, och gärna taren fika med kollegorna

Du har intresse och helst erfarenhet från .Net och C++, SQL databaser, API utveckling samt Visual Studio, JIRA och GIT. Vi följer hela tiden nya trender inom utveckling och strävar efter att våra utvecklingsteam får vara autonoma och ta ett stort eget ansvar. Vid teamens sida finns Produktägare och Linjechefer som hjälper till med prioritering och eventuella problem.

Har du andra erfarenheter är vi mycket intresserade att få höra mer om dem. Det kan till exempel vara:

  • Att du har ett intressant fritidsintresse
  • Att du har tidigare arbetslivserfarenhet från mjukvaruutvecklingeller testning

 

Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder och patientinformation, och det var i Sverige som vår resa inom medicinsk bildhantering började 1989. I dag använder närmare 2 000 vårdgivare världen över – inklusive en majoritet av Sveriges regioner och privata aktörer inom diagnostik – våra system och tjänster.

 

Bifoga

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från Universitet