Final application date

31 March, 2021

Company

Gaia

Contact

Åsa Lindberg, konsultchef

asa.lindberg@gaia.se

010 331 99 45

Tillsammans. Det är så vi jobbar på Gaia. Vi plockar hem våra kunduppdrag och arbetar med dem inhouse. Hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila inhouse-team med stort erfarenhetsutbyte.

 

Vi söker

Som applikationsutvecklare mot mobila plattformar är du bekväm och har erfarenhet av både iOS och Android. Du drivs att göra användarupplevelsen till den bästa och är nyfiken på hur ny teknik kan användas på bästa sätt för att uppnå det. I rollen som utvecklare jobbar du nära UX-designers och är van att läsa in data och kommunicera med API:er. Du har förståelse för hur både native och hybrid-appar utvecklas, byggs, testas och distribueras till respektive plattform. IOT, realtidsdata och händelsebaserade gränssnitt är en naturlig del av arkitekturen för det vi bygger, där vi ser att ditt intresse och nyfikenhet tar oss och teamet framåt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Android-utveckling med Kotlin. Extra meriterande om du även har erfarenheter att jobba med kartbaserade verktyg som Mapbox.

 

Vad gör Gaia?

På Gaia är vi ett gäng kollegor som tillsammans skapar riktigt schyssta digitala lösningar som verkligen förändrar. Vi jobbar med uppdrag i inhouse-team där du och dina kollegor har ansvar för hela kundprojekt. Särskilt fokus ligger på lösningar för uppkopplade enheter – IoT – och för insikter, beslutsstöd och intelligens med Data & AI. Hos oss är det viktigt med innovation, engagemang och en vilja att se användaren. Men det är minst lika viktigt att få plats med livet, sina drömmar och att utvecklas professionellt. Vi är extra stolta över den prestigelösa stämningen som gör att alla, såväl nyutexaminerad som veteran, kan bidra med både ny kunskap och erfarenhet, vilket är en väldigt stark kombination.

På Gaia jobbar ca 40 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

 

Ansök idag

Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv.