Final application date

21 August, 2020

Company

Syntronic

Contact

Josefine Bergqvist

jobexa@syntronic.com

Vill du vara steget före med oss på Syntronic? Skicka då in din ansökan till vår kandidatbank!

Vår framtid ser positiv ut och vi tror att vi inom kort kommer ha ett behov av mjukvaruutvecklare som vill vara med och utveckla framtiden och förvekliga nya coola idéer kring vad teknik egentligen skulle kunna vara.

Hos oss på Syntronic får du möjlighet att växa i en internationell miljö med drivna och engagerade kollegor. Att vara mjukvaruutvecklare på Syntronic ger dig unika möjligheter att designa, utveckla, testa och förvalta mjukvara. Du blir en del av Syntronics framgångsrika team där vi tar tillvara på och lyfter varandras kompetenser och erfarenheter.

 

Som mjukvaruutvecklare hos Syntronic kommer du bland annat att:

 • Vara delaktig i alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning
 • Arbeta med mjukvaruleveranser och integration av mjukvara
 • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder
 • Arbeta med kravanalys, systemdesign, arkitektur- och mjukvarudesign.
 •  

  Vi vänder oss till dig som:

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom mjukvaruutveckling eller motsvarande
 • Kan kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift
 • Har kunskaper och erfarenhet inom C, C++ eller Python.
 •  

  Ansökan

  Du kommer registreras i vår kandidatbank som är vårt nätverk av potentiella medarbetare. Vår förhoppning är att inom snar framtid kunna matcha din kompetens med nya spännande uppdrag hos oss.

  Allt du behöver göra är att skicka in ditt CV och vara beredd på att vi kan komma att kontakta dig för att ställa några frågor i syfte att skapa en bättre uppfattning av dig och vad du är intresserad av att arbeta med.

  Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: https://www.syntronic.com/uppdatering-kring-covid-19-for-vara-kandidater/

  Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/

  Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

   

  Kontaktperson

  Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på jobexa@syntronic.com.

  För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

   

  Om företaget:

  Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.