Final application date

5 March, 2023

Company

Combitech

Vill du parallellt med intressanta och utmanande uppdrag jobba med att utveckla dina programmerings-skills, sök då rollen som mjukvaruutvecklare hos oss i Linköping!

 

VAD VI ERBJUDER 

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner. Bland annat givmilt friskvårdsbidrag, flextid och rabatter på matkassar.

I rollen som Mjukvaruutvecklare på Combitech får du bidra till tekniskt avancerade, hållbara och säkra lösningar för ett tryggare samhälle.

 

VAD ROLLEN INNEBÄR 

Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att få vara med och utveckla mjukvara till system i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via något av våra många åtagande på Combitechs kontor. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.

Du kommer att tillhöra en organisation som jobbar med allt från avancerade säkerhetssystem inom bilindustrin, till alla tänkbara delar inom flygindustrin, till vår speciella satsning kring system baserade på maskininlärning.

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt uppdrag och utmaningar för dig.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har en lösningsorienterad attityd, analytisk förmåga och högkvalitativ medvetenhet. Som person kan du leda ditt eget arbete och aktivt bidra till att teamet kommer framåt i projektet.

Vi ser gärna att du minst har en examen från en kandidat inom teknik, informationssystem, datavetenskap eller motsvarande. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av programmering i exempelvis C/C++, Java eller Python.