Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Vill du parallellt med intressanta och utmanande uppdrag jobba med att utveckla dina programmeringskunskaper, sök då rollen som mjukvaruutvecklare hos oss på Combitech i Linköping!

VAD VI ERBJUDER

På Combitech fokuserar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att investera i din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och erbjuda många schysta förmåner. Bland annat givmilt friskvårdsbidrag, flextid, minskad arbetstid och rabatter på matlådor, biobiljetter, semesterorter och mycket mer.

I rollen som Mjukvaruutvecklare på Combitech får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där du alltid har chansen att växa inom ditt intresseområde.

VAD ROLLEN INNEBÄR

Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att få vara med och utveckla mjukvara till system i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via något av våra många åtagande på Combitechs kontor. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden och på samma gång bygga vår egen kompetens och erfarenhet.

Du kommer att tillhöra en organisation som jobbar med allt från avancerade säkerhetssystem inom bilindustrin, till alla tänkbara delar inom flygindustrin, till vår speciella satsning kring system baserade på maskininlärning.

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt uppdrag och utmaningar för dig.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har en lösningsorienterad attityd, analytisk förmåga och kvalitetsmedvetenhet. Som person kan du leda ditt eget arbete och aktivt bidra till att teamet blir sitt bästa.

Vi ser gärna att du har en examen från en kandidat inom teknik, informationssystem, datavetenskap eller motsvarande. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av programmering i exempelvis C/C++, Java eller Python.

Vad händer om du saknar några av de kompetenser vi söker? Oroa dig inte, skicka oss din ansökan! Vi letar efter engagerade medarbetare och värdesätter inte enbart tidigare erfarenheter. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är mycket lyhörda för dina intressen och karriärmål.