Final application date

2 October, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Är du en systemutvecklare/mjukvaruutvecklare med stort intresse för Mjukvaruutveckling, AI och Data Science och vill kombinera konsultrollen med att tillsammans i ett team vidareutveckla ditt teknikområde på Combitech? Är du också en person som brinner för att sprida din kunskap och bidra till att utveckla kollegor och medarbetare? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners, effektivare, säkrare och mer värdeskapande lösningar? Då kan du vara just den vi söker!

 

 

Din roll som Mjukvaruutvecklare inom Applied Analytics

Inom affärsområde Applied Analytics arbetar vi med olika tekniker och sensorer för att hjälpa våra kunder. Placeringen kan vara antingen i projekt hos våra kunder eller i vår inhouserverksamhet.

 

Som utvecklare kan du exempelvis arbeta med mjukvara och ramverk för vision och AI samt integrering av kameror och andra sensorer. Det kan också handla om att använda Machine Learning för anomalidetektion eller analys av stora datamängder.

 

Combitech har en lång tradition och en bred kompetens inom bildbehandlingsområdet. Vi har ett nära samarbete med världsledande kunder inom området och vi deltar aktivt i olika kompetensnätverk, både i Sverige och internationellt. För att driva vår kompetens lokalt har vi exempelvis träffar där vi studerar och laborerar kring forskningsartiklar inom AI och Machine Vision. På vårt labb finns tillgång till kameror och sensorer för vision såsom utrustning för 3D, NIR och IR.

 

Våra kunder finns idag inom branscher som till exempel fordon, medtech, återvinning och processindustri och vi ingår i flera projekt som syftar till att öka säkerheten på våra vägar eller till att effektivisera sortering i återvinningsindustrin.

 

 

Vem är du?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper inom programmering, du har exempelvis arbetat med Python, Matlab, C++ eller C. Du har erfarenhet av, eller ett intresse för att utveckla dig inom exempelvis Machine Vision, Machine Learning eller Natural language processing.

 

Vidare tror vi att du har ett intresse för automatisering och vill gärna använda teknik för att förbättra processer och lösa problem. Vi tror också att du är en person som brinner för att sprida din kunskap och bidra till att utveckla kollegor och medarbetare.

 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!