Final application date

28 May, 2021

Company

Ictech

Contact

Niclas Kark

niclas.kark@Ictech.se

Tillhör du regionens vassaste mjukvaruutvecklare inom C eller C++ och ser lösningar där andra ser problem? Förmodligen skulle du också själv vilja styra över hur mycket du jobbar, hur stor andel du tar ut i lön, om det är dags för en riktig långsemester i år och vilket uppdrag som passar dig och din utveckling bäst. Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vad är Ictech för typ av bolag då?

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat i Göteborg och har nu hunnit bli 85 medarbetare. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling och har ett brett nätverk. Förra året öppnade vi också dörrarna till vårt Linköpingskontor som nu är i full gång.

När vi rekryterar anställer vi dig för att vi tror på dig och din potential långsiktigt, aldrig för att fylla en plats eller ett specifikt uppdrag. Vårt engagemang är större än så, hos oss är du och din utveckling högsta prioritet – alltid.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär inte bara att du får branschens kanske bästa villkor. Du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. Vi är ett modernt företag helt enkelt!

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen.

Vem söker vi?

En typisk Ictechare är en nyfiken, teknikälskande person som alltid vill utvecklas och lära sig nya saker. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. Då du är en erfaren och vass mjukvaruutvecklare som känner dig bekväm i många olika programspråk och tekniker, blir du oftast “the go to person” i ditt team. Troligen har du också en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen.