Final application date

29 October, 2021

Company

Sectra

Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder och patientinformation, och det var i Sverige som vår resa inom medicinsk bildhantering började 1989. I dag använder närmare 2 000 vårdgivare världen över – inklusive en majoritet av Sveriges regioner och privata aktörer inom diagnostik – våra system och tjänster.

Jobbeskrivning

Föreställ dig känslan av att berätta för dina nära och kära att du har världens bästa jobb. Där du bygger produkter som räddar liv och gör skillnad i samhället. Där din nyfikenhet och din förmåga att skriva kod är avgörande. Världens bästa jobb kan bli din verklighet då vi söker mjukvaruutvecklare som vill vara med och ge våra kunder den bästa förutsättningen att göra deras jobb effektivt, säkert och roligt.

För att på bästa sätt komma in på Sectra tilldelas du en erfaren mentor, som hjälper dig att växa i din
roll. Du får växa i ett team som tillsammans ansvarar för design, implementation och kvalitét vid utvecklingen. Alla teammedlemmar sitter i Linköping.

Dessutom får du möjlighet att förfina dina egna idéer inte minst var sjätte vecka då två dagar spenderas fritt inom Sectras verksamheter. Vi sätter stort värde vid förtroende – vi litar på varandra och att de beslut vi tar är rätt. Därför är det viktigt att många besluts tas nära teamen eftersom det är där kunskapen finns. Det gör att du får möjlighet att påverka vad som händer.

Hos oss anställer vi efter din vilja och förmåga att lära dig. Vi förväntar oss att du har en relevant utbildning på minst magisternivå och kan visa att du har lätt för att lära dig. Med dessa förutsättningar ser vi till att du kan möta arbetsdagen i din roll. Vi ser gärna att du är engagerad, fokuserad och lojal person som ständigt vill utvecklas.

Det kommer att bli en rolig och utvecklande resa mot målet att ha världens bästa jobb där din personlighet och ditt arbete gör skillnad för samhället.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du:

  • Har magister eller masterutbildning inom relevant utbildning
  • Talar och skriver flytande engelska och svenska
  • Har en känsla för humor och gärna tar en fika

Gillar du teknik och vill jobba tillsammans med andra personer som delar ditt intresse, så kan vi garantera dig att Sectra kommer att vara en utvecklande plats för dig.

Har du andra erfarenheter som får dig att sticka ut ifrån mängden är vi mycket intresserade att få höra mer om dem. Det kan till exempel vara:

  • Att du pratar fler språk
  • Att du har erfarenhet från andra kulturer
  • Att du har ett mycket starkt fritidsintresse
  • Att du har tidigare arbetslivserfarenhet från mjukvaruutveckling eller testning

Kontakta rekryterande chef:
Markus Holmgren | Group Manager
mail: markus.holmgren@sectra.com | tel: 079 – 063 05 07

Ansök senast

29/10 2021