Final application date

30 March, 2023

Company

Syntronic

Är du en fena på mjukvaruutveckling och gillar struktur, administration och kommunikation? Är du redo att ta nästa steg mot nya spännande uppdrag och möjligheter i karriären? Då kan du isåfall vara vår nästa stjärna i rollen som mjukvaruutvecklare! 

Vårt kontor i Linköping växer och vi letar nu efter fler motiverade medarbetare som vill vara med på vår resa! Just nu söker vi en mjukvaruutvecklare med känsla för struktur till teamet som har ett brinnande intresse för administration, utveckling och teknik!

Som Mjukvaruutvecklare på hos oss på Syntronic i Linköping kommer du bland annat få möjligheten att:

  • Arbeta i en bred och utvecklande roll med många olika typer av utvecklings- och förvaltningsuppdrag
  • Delta i projekt tillsammans med projektledare och projektmedlemmar med en varm teamkänsla
  • Arbeta mot gemensamma mål i form av färdig produkt/tjänst
  • Ansvara för att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs
  • Ansvara för den tekniska administrationen och struktureringen av information och data
  • Se till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar Växa i en framtidsbejakande organisation och utvecklas i en internationell miljö.

Vi söker en mjukvaruutvecklare som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom data, teknisk fysik eller liknande
  • Har erfarenhet av teknisk administration och/eller mjukvaruutveckling med ett intresse för administration
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Jira och PLM är meriterande.

Att vi är ett team är vår styrka, därför vill vi gärna att du är på plats hos oss på kontoret i Linköping, när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås!

Personliga egenskaper

Att snabbt kunna sätta sig in i nya projekt, driva frågor och lösningar samt vara strukturerad är förmågor som vi tror är viktiga för att lyckas i rollen som mjukvaruutvecklare. Självklart har du känsla för ordning och struktur.  Som person ser vi att du är noggrann, kommunikativ och organiserad med en känsla för service. Du tycker om att arbeta i team, har ett intresse för teknik och kunskaper inom mjukvaruutveckling.

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 30 mars.  Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.