Final application date

26 September, 2021

Company

Sectra

Contact

Mattias Pettersson, Department Manager Local Development

mattias.pettersson@sectra.com

Jobbeskrivning

I Sectra Sverige jobbar vi för att hjälpa sjukvården i Sverige och Skandinavien att få ut det mesta möjliga av Sectras lösningar. Vi säljer, levererar, utbildar och anpassar våra lösningar för att bidra till att göra sjukvården effektivare. Till vår avdelning för kundnära utveckling söker vi nu två mjukvaruutvecklare. Vi jobbar med allt från pilotprojekt som kan accelerera den kliniska diagnostiken till integrationsprodukter som säkerställer effektiva arbetsrutiner och patientsäker vård. Vi välkomnar såväl dig som nyligen slutfört dina studier som dig som har erfarenhet inom utveckling.

 

What’s in it for me?

I den här rollen får du chansen att delta i utvecklingens alla faser. Du kommer delta i utredning av krav och design, utveckling, testning, integration med kund och leverans. Utvecklingen hos oss drivs med en kort releasecykel, med projekt från några månader ner till veckor eller ibland dagar. Du kommer få se funktionaliteten driftsättas och kan på nära håll följa hur produkterna skapar nytta inom vården.

Vi värdesätter dig som inte är rädd för att testa nya saker, vill ta direktkontakt med kravställare och tycker det är kul att få ägandeskap för en lösning i nära samarbete med kund. Vi vill att du skall känna stolthet i att det är just du som har levererat en lösning som du vet att vårdpersonal använder och uppskattar.

Du har själv stora möjligheter att påverka din framtid på Sectra, både att utvecklas inom olika roller liksom att arbeta internationellt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har en civil-/master-, högskoleingenjör eller motsvarande examen, med huvudfokus mot mjukvaruutveckling.
  • Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

 

Vi värdesätter också om du:

  • Har erfarenhet av att utveckla i C#.NET eller andra språk.
  • Kan fler språk än engelska och svenska.
  • Har erfarenhet av andra kulturer.
  • Är engagerade utanför arbetet – oavsett om du är körsångare, flugbindare, Age of Empires-fantast, musiker, pärlplattekonstnär, Friskis-instruktör, fallskärmshoppare, ordvitsvirtuos, har gröna fingrar eller gillar lunchlöpning, kommer du garanterat finna flera likasinnade på Sectra.

 

Utveckling sker mestadels i C# .NET och ofta med Typescript/ReactJS som frontend-ramverk. Vi söker i första hand dig som redan har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling men även dig som direkt efter studierna känner att du ”kan lösa allt” (vilket för övrigt är avdelningens motto). Mest av allt letar vi dock efter en passionerad person som vill bli en del av oss på Sectra. Vi har en väldigt stark tro om att vilja och förmåga är de centrala delarna för en individs potential. Allt annat kan man lära sig.

 

Ansök senast

26/9-21

Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan innefattande CV, personligt brev och betyg från och med gymnasiet så snart som möjligt.