Final application date

31 January, 2020

Contact

Anders Sjösvärd

anders.sjosvard@syncore.se

073-423 23 65

Känner du dig redo för att uppgradera? Vad sägs om att jobba i professionella team med kundernas svåraste utmaningar inom inbyggd produktutveckling?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggd programmering – gärna med ett elektronikintresse.

Som ingenjör på Syncore Technologies får du möjlighet att växa i en kreativ miljö och pröva dina förmågor i spännande projekt med olika teknologier. Våra kunder ligger i täten inom expansiva, globala industrisegment där kraven på kvalitet och tillförlitlighet är höga. Att vi jobbar i våra lokaler ger extra energi och inspiration i arbetet, och den stora variationen gör att du snabbt utvecklar din kompetens och helhetsförståelse. Låter det intressant?

Syncore på 15 sekunder

Syncore Technologies grundades år 2000 och är idag ett teknikutvecklingsbolag med 40-tal anställda som fokuserar på inbyggda system – från idé till färdig produkt. Våra kunder finns inom branscher som till exempel flyg, fordon, försvar och konsument, och vi erbjuder spetskompetens inom bland annat funktionssäkerhet, industriella kontrollsystem och avancerade mätsystem. Som medarbetare kommer du att arbeta i mindre team med projektets alla delar, alltifrån tidig designspecifikation till utprovning i fält hos våra kunder. Alla projekt bedrivs i våra egna lokaler i Mjärdevi Science Park. Bland våra kunder finns både mindre, lokala företag såväl som marknadsledande utländska bolag.

 

Det är insidan som räknas

Din kompetens är viktig såklart, men lika mycket värdesätter vi engagemang, intresse och inre drivkraft. Vår kultur präglas av samarbete, kreativitet och prestigelöshet, och vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetare känner att de trivs, utmanas och utvecklas. Syncore är förmodligen enda företaget i världen som har en Trivselambassad. Varför? Det ska vara kul och givande att gå till jobbet!