Final application date

7 November, 2021

Company

Sectra

Sectra Communications provides security solutions to ensure that organizations and individual users can meet their continuous need for secure communications. Users include European defense ministries, government authorities, and other critical functions of society. Our solutions are approved at national levels and by the EU and NATO, and pave the way for communications that will lead to a more secure and stable world.

Rollbeskrivning:

Vi söker drivna personer med passion för mjukvaruutveckling inom IT-säkerhetsområdet. Du kommer ingå i vårt nationella säkerhetsteam och arbeta nära andra utvecklare och testare i ett av våra produktutvecklingsteam. I teamet bedrivs utveckling av infrastrukturkomponenter till Sectras Tigersystem. Våra system används för att skydda känslig information i ett flertal länder och organisationer, t.ex. NATO. Våra system håller en hög nivå av säkerhet vilket ställer höga krav på vår utveckling.

Ditt huvudsakliga uppdrag i rollen som mjukvaruutvecklare är att arbeta med mjukvaruutveckling av inbyggda system som ska uppnå en hög nivå av säkerhet. Utvecklingen består främst av C och C++ på men även andra programmeringsspråk, t.ex. Python, och plattformar förekommer i teamet.

Kvalifikationer

Kravprofil: 

  • Svenskt medborgarskap och flytande på både engelska och svenska
  • Behärskar C och C++
  • Erfarenhet av utveckling i Unix/Linux-baserade system
  • Kunskaper inom mjukvarusäkerhet

Utöver det uppskattar vi om du också har erfarenhet av:

  • Erfarenhet av utveckling av inbyggda system
  • Erfarenhet av utveckling i agila team
  • Erfarenhet av utveckling inom distribuerade system
  • Kunskaper inom nätverk och IT-säkerhet
  • Kunskaper om utvecklingsverktyg, t.ex. Git

What’s in it for me?

Att jobba på Sectra innebär att du får jobba med underbara människor som har samma ambition och driv som du. Dina kollegor kommer både hjälpa och pusha dig med dina utmaningar, och ni arbetar tillsammans för att uppnå era mål. Tillsammans är vi 100% fokuserade på att hjälpa kunden att utveckla de mest säkra produkterna på marknaden och bidra till ett säkrare samhälle!

Se till att bifoga ditt CV, personligt brev och betyg från både universitet och gymnasium i din ansökan.

Kontakt

Om du har några frågor om det här jobbet, vänligen kontakta:

E-mail: career@sectra.com

Med anledning av semesterperiod kan återkoppling på din ansökan dröja lite längre än normalt. Vänligen ha överseende med detta. 

Ansök senast

7/11 2021