Final application date

15 August, 2023

Drivs du av att utvecklas och samtidigt få vara med och göra skillnad? Har du ett par års erfarenhet inom systemarbete och söker en ny utmaning? Nu har du chansen att vara med och skapa förutsättningar för ett tryggare samhälle! 

Vår kund jobbar med att utveckla, tillverka och underhålla världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Verksamheten bedrivs på flera orter i Sverige och internationellt. Visst låter det spännande? 

OM TJÄNSTEN

Vår kund expanderar mycket just nu och söker flera nya medarbetare till sektionen för systemverifiering här i Linköping! På avdelningen simuleras och testas produkterna, så att de fungerar ihop med resterande system.

För dig som har en bred teknisk bakgrund finns flera aktuella roller. Du kommer tillhöra ett team vars främsta fokus ligger på att nå mål och krav som ställs av kunder och myndigheter gällande säkerhet, kvalitet och funktion. Man har en inkluderande och välkomnande kultur där man hjälps åt och samarbetar för att nå bästa möjliga resultat, både inom teamet och organisationen i stort. Arbetet sker i en miljö med erfarna och kompetenta medarbetare som är generösa med sin kunskap vilket främjar utveckling på både individ- och gruppnivå. Ingen ska kunna allt, tillsammans är starkast!

Rollen innefattar en stor variation av arbetsuppgifter, du kommer bland annat arbeta med:

  • Kravhantering, verifieringsplanering och genomförande av test och analys
  • Utveckling av testutrustning och simulatorer
  • Genomförande av verifiering, utprovning och systemtest
  • Metodikutveckling för verifiering och test
  • Deltagande i granskning och godkännande av projektplaner ur verifieringsperspektiv

VEM ÄR DU?

I den här rollen erbjuds du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik, vilket gör att du får använda både bred- och djup kunskap. Vi tror att du som söker har bakgrund inom systemarbete, mjukvara eller elektronik, helst med koppling till test. Du trivs bra med att arbeta i team, är samarbetsvillig och kommunikativ. Kompetens inom test och mätteknik är meriterande, men inget krav.

Eftersom vår kund utökar sitt team med flera nya medarbetare finns flera lediga tjänster. Det gör att kravprofilen är bred, personer med olika bakgrunder och kompetenser är efterfrågade. Rollen kommer anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Huvudsaken är att du vill utvecklas med produkterna och är intresserad av tekniskt komplexa system!

För att lyckas i rollen behöver du kunna läsa och skriva teknisk dokumentation, såväl på svenska som engelska. Dessutom behöver du ha svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

ÖVRIGT

Upplägg: Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med efterföljande överrekrytering till företaget.

Placering: Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!