Final application date

17 March, 2020

Company

Syntronic

Contact

Josefine Bergqvist, rekryterare

jobexa@syntronic.com

Är du redo att vara One Step Ahead? Nu söker vi en mjukvaruutvecklare som vill utmana gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vill du växa I en internationell miljö tillsammans med likasinnade kollegor? Då är det kanske just dig vi söker.

Som mjukvaruutvecklare på Syntronic får du arbeta med att designa, utveckla, testa och förvalta PC eller inbyggd mjukvara. Du blir en del av ett framgångsrikt team där vi tar tillvara på och lyfter varandras kompetenser.

 

Som mjukvarrutvecklare hos Syntronic kommer du bland annat att:

  • Vara delaktig I alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning
  • Arbeta med mjukvaruuleveranser och integration av mjukvara
  • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder
  • Arbeta med kravanalys, systemdesign, arkitektur- och mjukvaruudesign.

 

Vi söker dig som:

  • Är högskole- eller civilingenjör inom mjukvaruutveckling eller motsvarande
  • Kan kommunicera på engelska och svenska I tal och skrift
  • Har kunskaper inom C, C++ eller Python.

 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka in din ansökan senast 17 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till https://www.syntronic.com/.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett mail till rekryterare Josefine Bergqvist på jobexa@syntronic.com

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Om företaget

 

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.