Final application date

21 October, 2021

Company

IT Software

Contact

Olof Orrhagen

olof.orrhagen@itsoftware.se

0725548633

IT Software letar efter Marketing Project Manager som tar ansvar och utmanar.

 

Nu har vi ett mycket spännande erbjudande. Vi letar efter ett proffs på varumärke som bygger affärer och lojalitet med smart och effektiv kommunikation där slutanvändaren står i fokus.
Vi letar efter dig som ser affärsmöjligheteter och tar faktabaserade och datadrivna beslut.

 

Kort om IT Software

IT Software tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för service management inom IT, fastighet, HR- och löneavdelningar och kundtjänst på svenska och finska marknaden.

Vi har kontor i Stockholm och i Linköping. I Linköping sitter Client Growth, det vill säga vår business-avdelningen som jobbar med försäljning och marknadsföring. Vår nya projektledare kommer att tillhöra Linköpingskontoret.

Vi är ett familjärt bolag där vi uppmuntrar våra medarbetare att testa oprövade metoder. Vi erbjuder dig att vara delaktig i en mycket spännande fas i vår tillväxt med stora möjligheter att påverka vårt arbete och vara högst delaktig i att förverkliga våra mål.  Vi har korta beslutsvägar och du tillåts ta eget ansvar och vara initiativtagande. Vi är ett gäng likasinnade som älskar att ständigt förbättra oss och vårt arbete.

 

Om rollen

I rollen som Marketing Project Manager är det din uppgift att flytta fram positionera för vårt varumärke. Vi ser vårt marknadsarbete som en leadskanal och du ser till att nyttja alla våra tillgängliga datakällor och kollegor för att analysera och forma våra marknadsaktiviteter i syfte att driva affärsutveckling. Du projektleder interna och externa events, både fysiska och digitala. Du kommer att vara en stor del i vårt SEO-fokus och applicera vår SEO-strategi i vår kommunikation, vår hemsida och vårt säljmaterial. Vi har många initiativ i gång som ska ta vårt marknadsarbete till nästa nivå men vi är inte där ännu – och det är just där du kommer in.

När all kommunikation måste anpassas till varje kanal krävs djup kunskap om tillvägagångssätt och format och här går vår nya Marketing Project Manager in som en specialist inom området.

 

Utbildning och erfarenheter

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, projektledning eller motsvarande som anses relevant för tjänsten.
  • Erfarenhet av projektledning inom marknadsföring med fokus på att leverera kvalitet
  • Har god insikt om köpresor och om hur B2B-köpare samlar information och tar beslut.
  • Erfarenhet av att jobba operativt i marketing automation-plattformar så som Hubspot
  • Erfarenhet av SEO-arbete
  • Erfarenhet av verktyg som WordPress/Elementor och Adobe-programmen
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

 

Tjänsten kräver följande:
Tjänsten kommer att ge dig stor flexibilitet och mycket frihet under ansvar. Ingen kommer att hålla dig tillbaka vilket innebär krav på din initiativförmåga och ansvarstagande. Vi ser att du är kreativ med ett starkt driv. Du har ett tydligt affärsfokus, ett strukturerat arbetssätt, ett engagemang och intresse för att planera och utföra aktiviteter som driver uppmärksamhet och styrka till vårt varumärke. Vi utgår ifrån att du behärskar de verktyg som krävs för arbetet och du visar med stolthet upp webbplatser, filmer, och grafiska produktioner som du legat bakom.

Du kommer att jobba tätt med vår Communication Specialist, övriga kollegor på Client Growth och kollegorna på Stockholmskontoret. Vi på Client Growth tar ett helhetsgrepp om våra kunders upplevelse för att skapa en sömlös upplevelse och som Marketing Project Manager kommer du bli en nyckelspelare för att säkerställa rätt kommunikation genom hela kundresan.

 

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + bonus