Final application date

14 August, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till Combitechs framgångar? I rollen som arkitekt hos oss får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT INOM CYBER SECURITY

Din övergripande uppgift som lösningsarkitekt kommer vara att omsätta verksamhetsbehov till en design av IT-säkerhet som är anpassad till kundföretagens verksamheter. Du arbetar med hela kedjan från krav och analys till upphandling och slutligen verifiering och godkännande av system för drift.

Kunderna finns inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter. Våra kunder står inför stora utmaningar och teknikskiften och behöver stöd att kan förstå vilka krav som ställs på verksamheten samt att hantera dessa krav och specifika lösningar. Din uppgift blir att hjälpa kunderna att designa säkra system som klarar att möta framtida krav.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är lösningsarkitekt och vill få möjligheten att utvecklas tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö där man satsar stort på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Du som söker har praktiskt erfarenhet av att jobba med och designa IT-system, helst på flera olika plattformar. Designarbetet bedriver du utifrån en strukturerad metod och du har erfarenhet av att följa ett utvecklingsprojekt under hela dess livscykel.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att jobba med informationssäkerhet och då helst både tekniskt och verksamhetsinriktat. Kunskaper kring säkerhetsskydd och känsliga miljöer framförallt kopplade till både Polismyndigheten (PMFS) och Försvarsmaktens (KSF) krav på informationssystem är meriterande. Som lösningsarkitekt förväntas du både kunna leda andra i arbete och bedriva arbete självständigt hos kund.

Som person tror vi att du är öppen, social och prestigelös. Du är strukturerad i ditt arbete och ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta både i grupp men också självständigt.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!