Final application date

6 June, 2022

Company

Iver

Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa! Nu söker vi en Linuxtekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Låter detta som du? Läs vidare nedan och sök tjänsten som Linuxtekniker redan idag!

Om rollen

Som medarbetare på Iver får du ta del av det bästa från två världar; dels kundens miljö, men även Iver som arbetsgivare där du är med och formar vår härliga kultur och delar kunskaper och erfarenheter med andra likasinnade.

Det uppdrag vi nu söker nya Iver-kollegor till är, liksom många av våra andra kunduppdrag, längre uppdrag inriktade på stora både lokala och nationella IT-miljöer där du stöttar och bli en del av kundens befintliga IT-team bestående av andra duktiga tekniker och specialister.

Inom rollen kommer du att arbeta med uppgifter så som:
Säkerställa driften, bygga upp, underhålla, administrera och utveckla olika Linux-baserade system. Tillsammans med våra kunder och dina kollegor utvecklar vi konstant vår leverans för att bli bättre.

Din bakgrund och profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har något års erfarenhet av arbete i Linux-miljöer. Du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar ansvar för såväl din egen prestation som för våra kunder och teamet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande tekniker:

  • Erfarenhet av Serverdrift gärna inom RHEL och CentOS
  • Scriptkunskaper i bash och/eller Python
  • Automation – Ansible
  • Containertekniker – Docker & Kubernetes

Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för teknik. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara en del av ett team. Vi ser också att du talar och skriver såväl Svenska som Engelska obehindrat.

Vill du ta dig an ett utvecklande uppdrag där du arbetar med den senaste tekniken ihop med professionella och ambitiösa arbetskollegor så tar du kontakt med oss omedelbart!

Sök till oss!
Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.  Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Linköping.

Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ska du välja Iver?
Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss. I rollen som Systemadministratör inom linux hamnar du i ett team med stort driv och höga ambitioner som alltid gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda. Ditt team leds av en gruppledare med goda ledarskaps- och drifterfarenheter – som finns där för att ni som team, och du som individ, ska kunna vara den bästa versionen av dig själv och leverera det som förväntas!

Läs mer om Iver på iver.se