Final application date

29 March, 2020

Company

Linköping Science Park

Contact

Elise Karlborg

elise.karlborg@skill.se

013-473 20 64

Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb där du får möjlighet att inspirera barn och ungdomar inom programmering?

För sjätte året arrangerar Science Park Mjärdevi Code Summer Camp! Ett läger där 120 barn och ungdomar mellan 7-17 år får möjlighet att lära sig och utvecklas inom programmering.

Läs gärna mer om lägret https://mjardevi.se/summercamp/

Dina arbetsuppgifter

Som coach har du den härliga uppgiften att stötta och hjälpa deltagarna på lägret. De kommer att få prova på alltifrån robotprogrammering till kodning av spel, gå på studiebesök och delta i workshops. Under alla delar finns du och dina coachkollegor tillgängliga med stöd och inspiration.

Du kommer vara delaktig i planeringen inför lägret och arbeta under de två veckorna då lägret äger rum. I år arrangeras lägret måndag-fredag v.26 och v.27.

I jobbet ingår även en halvdagsutbildning i programmering för barn.

Din profil

Vi söker dig som brinner för programmering och tycker det är viktigt att fler får upp ögonen för detta.

För att kunna möta och inspirera deltagarna på lägret ser vi ett stort plus om du har en pedagogisk bakgrund, antingen genom studier eller erfarenhet av att ha arbetat med barn.

En kombination av programmeringstunga och pedagogiska coacher hade varit perfekt!

Som person är du utåtriktad, prestigelös och har mycket energi!

Då målsättningen är att lika många tjejer som killar ska delta på lägret strävar vi efter en jämn fördelning även bland coacherna.

Varmt välkommen med din ansökan!