Final application date

7 January, 2023

Company

Eways

Världen genomgår en enorm förändring och framtidens mobilitet behöver drivas fossilfritt för att rädda det vi på riktigt bryr oss om. Denna omställning kräver en infrastruktur som gör det möjligt att driva bilar på el – vilket är Eways expertområde.

Eways är den ledande laddoperatören som gör det lätt att köra elbil genom att erbjuda innovativa lösningar för att enkelt ladda hemma, på jobbet och publikt. Behovet för detta är enormt och kommer fortsatt att öka. Eways har idag nio kontor runtom i landet och omsätter 100+ miljoner.  Se till att bli en del av ett jordnära team som sätter Eways på kartan och är med och bidrar till att rädda vårt jordklot!

Rebecka Durling berättar varför rollen som kundansvarig på Eways är hennes drömjobb:

Rebecka.jpg

“Eways präglas av en familjär atmosfär och du känner dig direkt välkommen och inkluderad. Alla hjälps åt och alla dagar är så himla roliga. Du blir en del av en nyfiken och framåtlutad organisation som alltid vill lära sig mer och utmana. Kollegorna är fantastiska och kunderna är glada att vi bidrar med ett stort värde. Helt enkelt en oslagbar känsla att hamna på rätt arbetsplats med likasinnade. Vi längtar nu efter fler kollegor och välkomnar dig som vill ta egna initiativ och bidra till elektrifieringen i samhället!”

EWAYS OCH ROLLEN:

A-hub rekryterar just nu en senior kundansvarig säljare till Team Eways. Som kundansvarig är det du och dina kollegor som lägger grunden för Eways fortsatta tillväxt. Idag finns det ett enormt behov av laddplatser runtom i Sverige och i den här rollen är du med och bidrar på resan mot “El åt alla bilar”. För att skapa nya, långsiktiga kundsamarbeten så innebär rollen att identifiera och söka upp nya, samt befintliga kunder. Det här är en nätverkande och rådgivande roll där fokus är riktat mot B2B och din dialog primärt förs med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Rollen ger dig ett helhetsgrepp över processen; att identifiera var behoven finns och att föreslå en genomtänkt laddlösning som gör att affären drivs i hamn. Därefter görs en noggrann överlämning till en teknisk projektledare som omsätter affären till verklighet.

Som kundansvarig hos Eways kommer du bland annat att:

 • Etablera kontakt och teckna avtal med kunder inom privat- och offentlig sektor.
 • Prospektering av nya kunder samt uppföljning av befintliga.
 • Nära samarbete med en teknisk projektledare.
 • Hantera och bevaka orderunderlag.
 • Bidra och stötta inom teamet.
 • Utarbeta personliga mål och aktiviteter tillsammans med din regionchef.


VI TROR ATT DU SOM SÖKER HAR/ÄR:

Är du fortfarande med oss? Då tycker du sannolikt också att hållbarhet, elektrifiering av fordon och försäljning är viktigt, intressant och tilltalande. Utöver det ser vi att du har framgångsrik och mångårig erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling eller motsvarande. Du har med fördel en bakgrund inom fastighetsbranschen, fordonsbranschen, fiber/nätverk eller annan lösningsbaserad försäljning. Det gör att du tar med dig ett kunnande inom projekt/entreprenad tillsammans med ett stort kontaktnät för just den typ av kundgrupp Eways hjälper.

Vi tror också att du:

 • Har gedigen erfarenhet av att arbeta i liknande roller inom försäljning.
 • Har god vana att arbeta med dator som arbetsverktyg.
 • Har ett tekniskt intresse (stort plus), gärna med det hållbara i fokus.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

PERSONLIGA KOMPETENSER:

Det som utmärker dig som person kommer att ta stor plats i den här rekryteringen. Vi tror att du kommer att trivas hos Eways, samt ha goda förutsättningar att lyckas i rollen, om du känner igen dig i (och blir tilltalad av) följande egenskaper:

 • Förtroendeingivande: Med din förmåga att lyssna in och bilda dig en förståelse för dina kunder, skapar du ett starkt förtroende i dina kundrelationer.
 • Initiativtagande: Du är duktig på att identifiera en insats som kan ha stor påverkan för ditt arbete, som du samtidigt har förmågan att agera på.
 • Serviceinriktad: Du är uppmärksam på andras behov, du håller en positiv attityd och levererar service på en hög nivå.
 • Resultatorienterad: du vågar sätta upp utmanande mål och du arbetar aktivt mot att uppfylla eller överträffa dessa.
 • Samarbetsförmåga: Du är uppmärksam, prestigelös och hjälpsam inom ditt team och utanför. Du motiveras av samhörighet och känslan av att sträva åt samma håll.

PRAKTISK INFORMATION:

Start: Snarast, enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt.

Plats: Linköping/Norrköping

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Eways.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Eways önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub.

Varmt välkommen med din ansökan!