Final application date

16 October, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Konsulter sökes inom 3D-Modellering

Sök till oss och jobba med 3D-Modeller i teknikens framkant! 

Din roll som konsult inom 3D-modellering

I rollen som konsult på Combitech kommer du i din vardag att få variation i dina uppdrag med olika uppgifter, där du typiskt arbetar modellbaserat. Du kommer att kunna arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom dina arbetsuppgifter och genom att tillsammans med dina kollegor lösa projektets/teamets uppdrag. Vi har flera kunder som driver utvecklingen framåt inom detta fantastiskt spännande område.

Ett exempel på modelbaserat arbetssätt är att nyttja en digital tvilling, en digital kopia eller framställning av något verkligt. Det kan vara ett hus, en produkt, en lösning eller vad som helst. I den kan man addera olika data och annan information. I detta kan du jobba med allt från systemstöd, modellering eller metodutveckling.

Combitech ger dig dessutom tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, erfarenhetsutbyte, kurser och nätverk.

Vem är du? 

Vi söker dig som är ingenjör och gärna har några års arbetslivserfarenhet. Har du ingen arbetslivserfarenhet ser vi gärna att du har relevant utbildningsbakgrund, exempelvis pluggat maskin, datavetenskap eller projektledning. Kanske har du erfarenhet eller intresse av konstruktion, produktion, systemutveckling, produktionsberedning eller produktionsteknik.

Du har en passion för teknik och lärande. Du gillar att driva arbetsuppgifter framåt och ställer frågor för att komma framåt. För att lyckas i rollen hos oss har du god samarbetsförmåga, är hjälpsam och stöttar andra omkring dig samt leder dig själv och din omgivning framåt på ett positivt och långsiktigt hållbart sätt.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!